(Brumunddal - Florø 1-0)

Brumunddal tok tre viktige poeng da gjestene fra vestlandet ble sendt hjem uten noe som helst. 

OMDISKUTERT STRAFFE

Kampen sto lenge og vippet, men så kom situasjonen alle snakket om i etterkant. Et frispark ble slått inn i boksen, og midtstopper Simen Reksten trodde han hørte dommeren blåse, så han tok ballen med hånda. Dommeren valgte å dømme straffe, som Franck Semou satte enkelt i mål.

Etter kampen var det en rasende Florø-trener som snakket med HA-sporten.

- Vi kommer til å levere protest på dette. Det er et klart regelbrudd, sier Florø-trener Terje Rognsø, før han fortsetter: Vi hadde aldri satt straffen i mål. Det er ikke fair play.

- Det er flaut å score på straffa, sier Rognsø.

Brumunddal-trener Kevin Knappen er ikke imponert over det Florø-treneren mente var dårlig fair play av Dala.

- Det er lett for han å si. Alle scorer når man får straffe, så enkelt er det, sier Knappen.

Mye omtalte Alain Junior Olle Olle leverte en god kamp etter den turbulente uken han har hatt.

Knappen sier følgende om kameruneren: - Han var god for oss i dag. Han har blitt bedre den siste tiden, og i dag var han veldig god, smiler Knappen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.