Førsteelleveren til Dala kan slå de fleste på en god dag. Men det vil komme skader.

HA-sporten tipper Brumunddal på niende plass, noe som betyr nedrykk til neste års nivå fire.

Vi tror Brumunddals stall er for tynn til å holde en lang sesong, og de er avhengig av å holde nøkkelspillere i form og unna sykestua. Erstatterne holder ikke det samme nivået.

Med tanke på klubbens økonomi, er det trolig ikke mye spillerom med tanke på forsterkninger til sommeren, om klubben skulle ligge i gjørma.

Brumunddal ønsker å spille et hurtig overgangsspill, og har typer i Stian Nyhus, Jonathan Helmersen og Alen Krasnici som passer godt inn i en slik spillestil. Men da må de begynne å finne nettmaskene oftere.

Faktoren som kan sørge for at vi tar feil heter Kevin Knappen. Han blir kanskje den viktigste brikken i jakten på ny kontrakt, og hans erfaring og kampledelse kan bli avgjørende i jakten på topp sju. Treffer han med sine valg, kan Dala overleve likevel.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.