Brumunddal
- Nye undersøkelser har vist at korsbåndet vi trodde var ødelagt bare er delvis avrevet. Han har fått klarsignal om at han snart kan begynne å røre litt på seg igjen, og vi regner med å ha ham klar for fullt igjen til oppstarten i 3. divisjon til våren, sier Tom Søgård, som allerede er i gang med å forberede neste sesong for Brumunddal.
- Vi har hatt møte med spillergruppa for å legge føringer for neste sesong. Jeg noterte meg at stemningen er god og at veldig mange er positive til å fortsette i Brumunddal. Den eneste vi med sikkerhet, vet gir seg, er Eirik Olssen som bor og studerer i Oslo.
Det kan også være tvil om Bartosz Deregowskis framtid i Brumunddal. Han har sagt ja til å fortsette så fremt det ikke kommer henvendelser fra andre klubber høyere oppe i seriesystemet. Også midtbaneankeret Johan Wennberg teller på knappene.

Holt i tenkeboksen

Av de to som kom inn i troppen til A-laget i sommer, Magnus Nysveen og Marius Holt, er Nysveen positiv til å fortsette, mens Marius Holt har uttrykt ønske om å ta en tenkepause.
- Kroppen hans har fått hard medfart av spill i 2. divisjon og han ville ha en pause for å komme til hektene før han svarer.
Det store spørsmålet er selvsagt om Erik Wettermark ønsker å fortsette. Hvis Wettermark klorer under på en kontrakt, vil dette, uten tvil, gjøre det lettere for Søgård å signere de fleste spillerne fra årets stall, og klarer Søgård å gjøre det, vil det også bli lettere å få Wettermarks sin signatur.

Egne juniorer

- Dette er som høna og egget, humrer Søgård. Målsettingen er å rykke direkte opp igjen.
- Men vi er klar over at det blir en tøff oppgave. Alle vil slå oss i 3. divisjon og i den serien spilles det en helt annen type fotball enn i 2. divisjon. 3. divisjon blir ingen walkover for oss.
Søgård er også i gang med å kartlegge egen juniorstall og ser at seks-sju av årets juniorer kan være aktuelle for neste års A-stall.
- Jeg er større optimist med tanke på framtid i dag enn jeg var for to uker siden, sier Søgård.
I dag møter Dala formlaget Strømsgodset 2 på Marienlyst.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.