Brumunddal
- Nye undersøkelser har vist at korsbåndet vi trodde var ødelagt bare er delvis avrevet. Han har fått klarsignal om at han snart kan begynne å røre litt på seg igjen, og vi regner med å ha ham klar for fullt igjen til oppstarten i 3. divisjon til våren, sier Tom Søgård, som allerede er i gang med å forberede neste sesong for Brumunddal.
- Vi har hatt møte med spillergruppa for å legge føringer for neste sesong. Jeg noterte meg at stemningen er god og at veldig mange er positive til å fortsette i Brumunddal. Den eneste vi med sikkerhet, vet gir seg, er Eirik Olssen som bor og studerer i Oslo.
Det kan også være tvil om Bartosz Deregowskis framtid i Brumunddal. Han har sagt ja til å fortsette så fremt det ikke kommer henvendelser fra andre klubber høyere oppe i seriesystemet. Også midtbaneankeret Johan Wennberg teller på knappene.

Holt i tenkeboksen

Av de to som kom inn i troppen til A-laget i sommer, Magnus Nysveen og Marius Holt, er Nysveen positiv til å fortsette, mens Marius Holt har uttrykt ønske om å ta en tenkepause.
- Kroppen hans har fått hard medfart av spill i 2. divisjon og han ville ha en pause for å komme til hektene før han svarer.
Det store spørsmålet er selvsagt om Erik Wettermark ønsker å fortsette. Hvis Wettermark klorer under på en kontrakt, vil dette, uten tvil, gjøre det lettere for Søgård å signere de fleste spillerne fra årets stall, og klarer Søgård å gjøre det, vil det også bli lettere å få Wettermarks sin signatur.

Egne juniorer

- Dette er som høna og egget, humrer Søgård. Målsettingen er å rykke direkte opp igjen.
- Men vi er klar over at det blir en tøff oppgave. Alle vil slå oss i 3. divisjon og i den serien spilles det en helt annen type fotball enn i 2. divisjon. 3. divisjon blir ingen walkover for oss.
Søgård er også i gang med å kartlegge egen juniorstall og ser at seks-sju av årets juniorer kan være aktuelle for neste års A-stall.
- Jeg er større optimist med tanke på framtid i dag enn jeg var for to uker siden, sier Søgård.
I dag møter Dala formlaget Strømsgodset 2 på Marienlyst.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00