Kontrakten med Brumunddal ble signert lørdag ettermiddag og har en varighet på to år.

Leder i Brumunddal, Tom Søgård var selvfølgelig både lykkelig og stolt over å kunne presentere Knappen som hovedtrener for de to neste årene.

Kevin Knappen har innfridd alle de kriteriene vi satte til vår nye trener. Dette matcher klubbens profil, sqa Tom Søgård som la til at avtalen var klar torsdag ettermiddag etter at Knappen hadde informert Elverum Fotball at det ble med de fem årene han har hatt i klubben. Han hadde opsjon på ytterligere ett år.

- Kevin Knappen er en meget kvalifisert trener for Brumunddal. Han har UEFA-A-lisensen og tidligere erfaring på vårt nivå, noe vi satte som en forutsetning for ansettelsen. Kevin er en tydelig sjef både på og utenfor banen. Samtidig er han også en trener med menneskelige sider ssom har evnen til å se alle, noe som ikke minst er viktig i Brumunddal som har et stort tilsig av lokale talenter de kommende årene.

Knappen ble også utnevnt til årets unge trener i 2012.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.