Så, på overtid, setter Jarl-Andre Storbæk inn utligningen. Det er omtrent det siste som skjer, og dermed ender det 1-1 i Nybergsund. Surt for bortelaget, men alt i alt fortjente nok hjemmelaget ett poeng.

Nybergsund presser på for en utligning i sluttminuttene. Tor Torgersen gjør igjen en kvalifisert redning på et skudd fra fire meter.

Fred Leo Nysæter gjør sitt andre bytte med fem minutter igjen, Sverre Valset inn for Alen Krasnici. Nå skal seieren sikres.

Åtte minutter igjen. Håkon Aalmen bryter og spiller til Alen Krasnici, som får en corner etter skuddforsøk fra venstre. Hjørnesparket ender i frispark til hjemmelaget.

Brumunddal gjør sitt første bytte med et kvarter igjen å spille. Torgeir Strand Osmo erstatter Stanley Ihugba. Skal det holde for Dala?

Dala tar ledelsen, etter seksten minutter av andre omgang! Litt klabb og babb etter en corner. Ballen havner hos Stian Nyhus, som klinker til. Kula treffer en Sundet-spiller og daler ned i en bue bak en utmanøvrert Borger Thomas. 0-1 til Brumunddal.

NYBERGSUND NÆRME
Det hardner til. Anders Ludvigsen på Dala får også gult kort, etter å ha taklet Emil Hatten Engerbakk like utenfor sekstenmeteren. Frispark til Nybergsund i farlig posisjon.

Fortjent gult kort til bortelagets Christoffer H. Solbakken. Feier ned hjemmelagets Albert Berisha, som hinker av banen for litt behandling.

Sju spilte minutter i andre omgang da hjemmelagets Remond Mendy spiller i gjennom Awat Peyghambernejad, som triller ballen noen centimeter utenfor stolpen. Brumunddal heldige der.

Da er andre omgang i gang. Ingen bytter på noen av lagene. Det er forøvrig 213 tilskuere på plass. Stemningen er midt på treet.

Dalas midtstopperpar Rune Pettersen og Håkon Aalmen har så langt hatt meget god kontroll på Sundets toppscorer Kaimar Saag.

MÅLLØST TIL PAUSE
Santanas dans var også det siste som skjedde, før lagene går i garderoben på stillingen 0-0. Første omgang var en jevn affære spillemessig, men Nybergsund hadde de to største sjansene. Mange dueller og to lag som ikke har lyst til å tape.

Snart pause da Juan Manuel C. Santanta drar av to Dala-forsvarere og skyter lavt til høyre for Torgersen, men burvokteren er patent og gjør en meget kvalifisert redning.

Det nærmer seg førti spilte minutter, og selv om det er målløst og sjansefattig, er det ingen tvil om at bortelaget har et helt annet tenningsnivå enn mot HamKam. Det smeller i duellene.

Stor sjanse til hjemmelaget rett før halvtimen. Remond Mendy står plutselig alene på seks meter, men skyter en halvmeter utenfor på halv volley. Burde satt den innafor.

Det er spilt tjue minutter på Nybergsund stadion, og det står fortsatt 0-0. Hjemmelaget startet best, men Dala har kjempet seg inn i kampen, og har vært det beste lagene de siste ti minuttene. Foreløpig en målsjanse til hvert lag.

BØR VINNE
Det er duket for nok et lokaloppgjør for Brumunddal på Nybergsund stadion i ettermiddag. Ola Brendens menn er motstander, og Dala håper på et bedre resultat enn i oppgjøret mot HamKam i forrige kamp.

Da må i såfall guttene fra Sveum være klare fra start, for det var de ikke på eget kunstgress mot rivalen fra Hamar.

Fungerende hovedtrener Fred Leo Nysæter uttalte til HA-sporten at dette er en av kampene Dala bør vinne om det skal bli fornyet kontrakt.

Som kjent rykker syv lag ned i år, og Nybergsund er et av lagene Brumunddal angivelig kommer til å kjempe med midt på tabellen. Det er duket for et skikkelig Hedmarksderby i skiftende regn og sol i skogen.

Avspark er kl. 16:00. HA oppdaterer saken.

Brumunddal stilte med følgende lag: Tor Torgersen - Fredrik H. Andersen, Håkon Almen, Rune Pettersen, Anders Ludvigsen - Stanley Ihugba (Strand Osmo fra 75), Christoffer H. Solbakken - Kristian Eriksen, Stian Nyhus (Gulbetin Guven fra 90), Vegard Ruud - Alen Krasnici (Sverre Valset fra 85)

Sundet stilte med følgende mannskap: Borger B. Thomas - Juan Manuel C. Santanta, Emil H. Engerbakk, Jarl-Andre Storbæk, Semming Graff Nygård (Rølsåsen Berg fra 74) - Remond M. Mendy, Awat Peyghambernejad, Albert Berisha (Rekdal fra 63), Alexander Garcia, Ole Kristian Graff Nygård - Kaimar Saag

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00