Brumunddal hang godt med i over en time mot en av seriefavorittene i serieåpningen, men vil nok helst glemme de siste tjue minuttene. Elverum viste frem skikkelig kontringsfotball, og var effektive der Dala var det motsatte.

- Det var forholdsvis bra lenge. Vi kommer ut og ryster de i begynnelsen av andre omgang, men så scorer de 0-2, og etter det rakner det, oppsummerte Knappen.

Han mener det var detaljene som til slutt avgjorde kampen.

- Vi gjør noen dumme feil, og risikerer for mye. Til slutt er det summen av detaljer mot et topplag som avgjør. Elverum har mer smartness, og hindrer våre overganger ved å lage frispark. Det gjorde ikke vi, sa Dala-treneren.

Kampen slutt. Elverum tar fortjent med seg alle poengene hjemover.

Brumunddal kontres i hjel. 0-4, og nok en gang Ole Andreas Nesset.

Det går dårlig for Brumunddal ti minutter før full tid. Først økte Kristian Bråtebæk til 0-2 på en lekker volley i det 73. minutt, før Ole Andreas Nesset la på til 0-3 sju minutter senere på en ny kontring.

Stor mulighet til Brumunddal tre minutter etter hvilen. Stian Nyhus spilles i gjennom på høyre, han triller ballen forbi Tervaniemi mot Krasnici, men dessverre går ballen bak Dala-spissen og ut til femmeter.

Ingen av lagene har gjort noen bytter i pausen.

Lagene går i garderoben på stillingen 0-1 til de svarte og hvite. Forøvrig 387 tilskuere på Sveum.

Elverum kontrer og tar ledelsen i det 27.minutt, rett etter at Jonathan Helmersen har brent en kjempesjanse for Brumunddal. Det snur fort, og Ole Andreas Nesset gir gjestene ledelsen.

Kjempesjanse til Elverum i det 25. minutt. Kristian Bråtebæk får gå opp og heade relativt upresset på bakerste stolpe, men vinkelen blir for skrå.

Det står 0-0 på Sveum etter tjue spilte minutter. Det har vært en jevn åpning, der begge lag har hatt noen halvsjanser, og hvor det meste så langt har blitt skapt på dødball.

Etter en lang vinter skal det endelig stå om ekte poeng, og i første serierunde i 2. divisjon gjester Elverum Sveum, hvor hjemmelaget er klare for å ta i mot gjestene.

- Fotball har aldri vært morsommere enn nå, sier Dalas trener Kevin Knappen.

- Vi har hatt treninger de siste ukene som har vært veldig bra, legger han til.

Han mener det utenomsportslige fokuset i vinter ikke har splittet klubben, men at det i stedet har ført spillerne nærmere hverandre.

- Vi har vært flinke til å ta vekk det negative, og kollektivet har blitt sterkere, sier Knappen.

Han mener også årets Dala-stalll er vassere enn fjorårets.

- Dagens tropp er sterkere enn til samme tid i fjor, mener Knappen.

Han synes det er greit å møte en av seriefavorittene allerede i serieåpningen.

- Elverum vinner 8 av 10 kamper mot oss, og de 2 siste ender uavgjort. Men likevel er vi dumme nok til å tro at vi kan slå dem, sier Knappen.

Humøret er på topp i Brumunddal før alvoret tar til.

- Det er en veldig guts i hele troppen.

Brumunddal stiller med følgende lag (4-4-1-1): Tor Torgersen - Markus H. Andersen, Håkon Aalmen, Rune Pettersen, Anders Ludvigsen - Jonathan Helmersen, Gulbetin Guven, Christoffer H. Solbakken, Stian Nyhus - Kristian Eriksen - Alen Krasnici

Elverum stiller med følgende lag (4-3-3): Fredrik Tervaniemi - Rebin G. Sulaka, Stian Lund, Peder Nersveen, Ulrik Balstad - Remi Andre Svindland, Kristian Bråtebæk, Mtaka Simba - Jonas Enkerud, Robin Hjelmeseth, Ole Andreas Nesset

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.