Brumunddal
Spissen signerte avtalen med Brumunddal tirsdag og er klar til å gi alt for at Brumunddal skal starte klatringen på tabellen.
- Marius Holt er bare en av flere brikker i laget, men han er en spiss som er i stand til å skape det meste selv og også av-gjøre fotballkamper helt på egen hånd. Han er et mareritt for ethvert motstanderforsvar, uforutsigbar som han er, sier sports- lig leder i Brumunddal, Tom Søgård.
Søgård karakteriserer Løten-sokningen som fysisk sterk. Han har et godt steg og et godt skudd og er i tillegg veldig rask og uforutsigbar.
- Dette i sum, gjør at han scorer mange mål, men med sin spillestil skaffer han også rom for lagkameratene. Vi håper at duoen Holt/Adrian Thun blir en slager utover høsten.
Erik Wettermark inntreden som trener for Brumunddal var medvirkende til at Marius Holt ville tilbake til Brumunddal. Wettermark kan ikke få fullrost Holt som angrepspiss:
- Han er en mann som kan gjøre mål ut av ingenting og med fysikken sin er han i sine beste stunder i stand til å avgjøre kamper helt alene, sa Wettermark til Hamar Arbeiderblad tidligere i sommer.
Marius Holt selv har ikke vært å få i tale, men overfor Søgård uttrykte han glede over å være tilbake blant gamle lagkamerater.
Typisk for Holt var at han ville ha et par treninger på seg for å finne om han var preparert for dette nivået. Spranget fra 4. divisjon i Løten til 2. divisjon i Brumunddal kunne blitt stort, men det taklet Holt fint.
Marius Holt er på ferie nå, og blir ikke klar verken mot Lillehammer eller Vålerenga 2, men mot Tønsberg stiller han.
Overgangen fra Løten til Brumunddal har gått smertefritt:
- Vi har alltid hatt et meget godt samarbeid med Løten. Løten har dessuten uttalt at de mener det er viktig for fotballen på Hedmarken at Brumunddal beholder plassen i 2. divisjon. Det setter vi pris på, sier Tom Søgård.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00