Brumunddal

(0)

1

Molde 2

(0)

1

Molde 2 er egentlig aldri på høyde, men Brumunddal grep ikke mulighetene sine.

Tilskuere

400

Mål

1-0 Aleksander Melgalvis (86), 1-1 Agwa Okuot Obiech (90).

Dommer

Tommy Frydenlund, Gjøvik-Lyn SK.

Gult kort

Brumunddal: Ingen.

Molde 2: Erik Kavli Frantzen

Brumunddals lag (4-4-1-1):

Christian Aa. Bjerke - Øyvind Melgalvis (Fredrik Haave Andersen fra 77), Rune Pettersen, Øystein Kvello, Jonas Kojedal Bye - Erik Sigtbakken, Jim Sørum Johansen (Olav Mühlbradt Sveen fra 87), Andreas Hovemoen, Jonatan Helmersen - Aleksander Melgalvis - Gaute Granmo (Sindre Bjerkli fra 46).

HA-Børsen

HHH Ingen

HH Jonatan Helmersen

H Aleksander Melgalvis, Erik Sigtbakken, Øystein Kvello

Pluss

Dominerer, spiller fint og kommer til scoringsmuligheter.

Minus

Scorer ett mål på 15 sjanser og slipper inn ett mål på to Molde 2-sjanser.

Neste kamp: Rosenborg 2 - Brumunddal 21. juni.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.