Brumunddal

(1)

1

Byåsen

(0)

2

Alt var duket for en Dala-seier da Byåsen fikk en spiller utvist etter to minutters spill i 2. omgang. Slik gikk det ikke. S_Terniing: 3

Tilskuere

426

Mål

1-0 Øystein Kvello (17), 1-1 Håkon Karlsen (82), 1-2 Daniel Kvande (90).

Gult kort

Brumunddal: Øystein Kvello, Anders Ludvigsen

Byåsen: Alain Junior Olle Olle to gule ble rødt (47).

Dommer

Thomas Lilleby, Berg IL

Brumunddal (4-4-1-1):

Christian Aarbogh Bjerke - Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Øystein Kvello, Anders Ludvigsen (Jonas Kojedal Bye fra 61.), - Erik Sigtbakken, Jim Sørum Johansen, Øyvind Melgalvis (Anders Hovemoen fra 69.), Sindre Bjerkli (Christoffer Heier Solbakken fra 74.) - Aleksander Melgalvis - Jonatan Helmersen.

HA-Børsen

HHH Ingen

HH Erik Sigtbakken, Jim Sørum Johansen

H Fredrik Haave Andersen

Pluss

God 1. omgang da var Dala godt organisert.

Minus

Ble nonsjalante da Byåsen ble redusert til ti mann etter 47 minutter og misbrukte en alle tiders sjanse til å vinne. Svak 2. omgang.

Neste kamp: 7. juni: Træff-Brumunddal.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.