Gjøvik-Lyn

(0)

0

Brumunddal

(1)

2

Gjøvik-Lyn har mye ball, men får ikke mye ut av det. Dala tar mulighetene de får og demmer godt opp i de bakre rekker. S_Terniing_5

MÅL:

0-1 Jonatan Helmersen (30)

0-2 Gaute Granmo (50)

Tilskuere

320

Dommer

Shervin Heydary, Løten FK

Gule kort

Gjøvik: Kamil Olsztynski (30), Ruben Alegre Guerro (55).

Brumunddal: Olav Mühlbradt Sveen (59).

Brumunddals lag (3-5-2):

Christian A. Bjerke - Øyvind Melgalvis, Rune Pettersen, Jesper Sørum Johansen (Fredrik Haave Andersen fra 70.), - Erik Sigtbakken, Christopher Heier Solbakken (Jonatan Helmersen fra 14.), Andreas Hovemoen, Olav Mühlbradt Sveen, Vegard Ruud - Jim Sørum Johansen, Gaute Granmo.

HA-Børsen

HHH Andreas Hovemoen

HH Rune Pettersen

H Christian Aa. Bjerke, Erik Sigtbakken, Gaute Granmo.

Pluss

Gjøvik slet kraftig med å spille seg igjennom det disiplinerte Dala-forsvaret. Fulgte kampplanen og tok seieren i en vrien bortekamp.

Minus

Kommer litt sent i gang og kunne fort sluppet inn tidlig.

Neste kamp: 11. mai Brumunddal - Levanger

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.