Brumunddal

(0)

1

Nybergsund

(0)

2

Cupeventyret er over for Brumunddal, som hadde sjanser nok til å avgjøre uten å lykkes. Men det gjorde Nybergsund på overtid. S_Tern3.

Tilskuere

407

Mål

1-0 Erik Sigtbakken (54), 1-1 Antonio Nieves Martin (69), 1-2 Alexander Zaim (90).

Dommer

Tommy Frydenlund, Gjøvik-Lyn.

Gult kort

Brumunddal: Ingen.

Nybergsund: Ole Jørgen Rølsåsen Berg, Faton Trstena.

Brumunddals lag (3-5-2):

Christian Aarbogh Bjerke - Rune Pettersen, Øystein Kvello, Jesper Sørum Johansen - Erik Sigtbakken (Fredrik Haave Andersen fra 89.), Sindre Bjerkli, Christoffer Solbakken, Olav Mühlbradt Sveen, Vegard Ruud - Aleksander Melgalvis (Jonathan Helmersen fra 72.), Simen Haugen (Eldar Hadzimehmedovic fra 72.).

Pluss

Brumunddal spilte en meget god 1. omgang. Laget produserte mange sjanser, men flere ble stanset av en storspillende Sundet-keeper Daniel Mederos Rojas. Nærmest scoring i 1. omgang var Erik Sigtbakken med et skudd som traff både stolpen og tverrliggeren.

Minus

Effektiviteten var absolutt ikke bra nok.

Neste kamp: 27.04.: Brumunddal - Nardo.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.