Brumunddal

(4)

4

Valdres

(0)

0

Hadde kontroll på kampen og gjorde en god førsteomgang. Etter hvilen ga bort noen store sjanser som Valdres sølte bort.

Mål

1-0 Pablo Rodriguez Aracil (2), 0-2 Aracil (19), 3-0 Rune Pettersen (34), 4-0 Aracil (39).

Dommer

Ole-Alexander Eikli Valen, Kråkerøy.

Gule kort

Brumunddal: Øystein Kvello, Andreas Hovemoen, Pablo Rodriguez Aracil.

Valdres: Robert Rabben

Tilskuere

401

Brumunddals lag 3-5-2:

Christian Bjerke, (målvakt) - Rune Pettersen, Øystein Kvello, Øyvind Melgalvis - Fredrik Haave Andersen (Gaute Granmo 79. min.), Christoffer Heier Solbakken (Olav M. Sveen 66. min.), Andreas Hovemoen, Aleksander Melgalvis, Erik Sigtbakken (Jonatan Helmersen 60. min.), Pablo Rodriguez Aracil, Jim Sørum Johansen.

HA-Børsen

HHH Pablo Rodriguez Aracil, Aleksander Melgalvis.

HH Rune Pettersen, Christoffer Heier Solbakken. Jim Sørum Johansen

H Christian Bjerke, Andreas Hovemoen.

Pluss

Aracil. Jobbet got gjennom 1. omgangen

Minus

Falt sammen og ga bort kampen i 2. omgangen

Neste kamp: 9. august Nardo - Brumunddal

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.