Brumunddal

(0)

0

Nybergsund

(0)

0

En tam forestilling for publikum, med få sjanser begge veger. Helt greit med ett poeng til hvert av lagene. S_Terniing_3

Tilskuere

446

Dommer

Fredrik B. Brekke, Årvoll IL

Gult kort

Brumunddal: Olav Mühlbradt Sveen, Øyvind Melgalvis

Nybergsund: Eivind Holte Tøråsen, Diego Andreas Ayala Santana,

Brumunddals lag (4-4-1-1):

Christian Aa. Bjerke-Øyvind Melgalvis (Sindre Bjerkli fra 69), Rune Pettersen, Øystein Kvello, Anders Ludvigsen-Erik Sigtbakken, Olav Mühlbradt Sveen (Jonatan Helmersen fra 89), Andreas Hovemoen, Fredrik Haave Andersen-Aleksander Melgalvis-Simen Haugen (Gaute Granmo fra 72)

HA-Børsen

HHH Ingen

HH Rune Pettersen

H Andreas Hovemoen, Anders Ludvigsen.

Pluss

Solid forsvarsarbeid fører til at Brumunddal holder tett bakover for første gang siden tredje serierunde. Friske innbyttere.

Minus

Sliter fremdeles med å score mål. Mot Nybergsund skapte Dala veldig få målsjanser.

Neste kamp: 2. august Brumunddal - Valdres

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.