HAMAR: Lasse Løberg fikk det meste av sesongen spolert på grunn av skader, mens Olav Sveen spilte ti A-kamper og hadde en sterk vårsesong hos de grønn/hvite. Nå er ingen av dem med i Vegard Skogheims videre planer.
- Litt skuffet
Begge skulle gjerne ha fortsatt på Briskeby, og Olav Sveen legger ikke skjul på at han er litt skuffet over at det er slutt i HamKam.
- Men det er bare å gjøre det beste ut av situasjonen, og da kan Brumunddal være et godt alternativ, sier Olav Sveen, som tidligere har et halvt år i Dala som guttespiller.
Han skal trene med Brumunddal den nærmeste tiden, og så får han se hva som skjer:
- Jeg har ikke bestemt meg for noe som helst, og er åpen for alt, sier midtbanespilleren.
- Var forberedt
- Etter en sesong med mye skader var jeg forberedt på at jeg ikke ville få et nytt tilbud, forteller Lasse Løberg.
Han er ikke sikker på hva neste sesong vil ende opp med.
- Jeg har ennå ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre i forhold til utdannelse til høsten, men nå får jeg bare stå på og vise meg fram på trening i Brumunddal, så får vi se hva det blir til, sier Løberg.
- Det er interessante spillere begge to, og nå skal vi bruke januar til å vurdere dem. Jeg har ikke sett noen av dem så mye i kamp, men jeg vet jo at Olav Sveen var bra på HamKams midtbane før de hentet inn nye spillere, sier Dala-trener Erik Wettermark.
For han er det også et stort usikkerhetsmoment om Øyvind Melgalvis blir HamKam-spiller eller ei, og Dala ønsker en avgjørelse så tidlig som mulig i januar.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.