HAMAR: - Vi er enige innenfor de økonomiske rammene han ble skissert, som vi mener er forsvarlig for klubben, sier Dala-leder Guttorm Tysnes.
Trener Erik Wettermark har bare sett kantspilleren på en trening.
- Det er dumt å overanalysere for mye ut fra det, men vi ser at han har et bra steg, en god pasningsfot, er vant til å ta raske valg og at han er en bra fotballspiller.
- Han virker som en sympatisk fyr, og forhåpentlig lykkes han her ut sesongen, sier Wettermark.
Kacaniklic satte kursen hjem til Sverige etter gårsdagens trening, og er tilbake i Brumunddal onsdag.
- Det virker som en trivelig klubb med et bra samhold. Jeg gleder meg til å spille for laget, og håper jeg kan bidra, sier Kacaniklic.
I dag reiser Dala og et lass av supportere til Valdres.
- Vi hadde en ålreit trening i dag, og har gode muligheter. Valdres er rutinerte på nivået, og gjør sjelden feil. De er et lag som kan passe oss, men vi er avhengige av at det mentale er på plass i denne kampen også, sier Wettermark som gir overtidshelten Vegard Ruud sjansen fra start til fordel for Løseth Johansen som sliter etter overtråkk. På midten tar Piotr Gdak Vemund Brekke Skard, som er i bryllup, sin plass.
Dala starter sånn (4-3-3): Bjerke - Simensen Larsen, Nysveen, Olssen, Gerhardsen - A. Melgalvis, Gdak, Ø. Melgalvis - Sørum Johansen, Holt, Ruud.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00