HAMAR: - Vi er enige innenfor de økonomiske rammene han ble skissert, som vi mener er forsvarlig for klubben, sier Dala-leder Guttorm Tysnes.
Trener Erik Wettermark har bare sett kantspilleren på en trening.
- Det er dumt å overanalysere for mye ut fra det, men vi ser at han har et bra steg, en god pasningsfot, er vant til å ta raske valg og at han er en bra fotballspiller.
- Han virker som en sympatisk fyr, og forhåpentlig lykkes han her ut sesongen, sier Wettermark.
Kacaniklic satte kursen hjem til Sverige etter gårsdagens trening, og er tilbake i Brumunddal onsdag.
- Det virker som en trivelig klubb med et bra samhold. Jeg gleder meg til å spille for laget, og håper jeg kan bidra, sier Kacaniklic.
I dag reiser Dala og et lass av supportere til Valdres.
- Vi hadde en ålreit trening i dag, og har gode muligheter. Valdres er rutinerte på nivået, og gjør sjelden feil. De er et lag som kan passe oss, men vi er avhengige av at det mentale er på plass i denne kampen også, sier Wettermark som gir overtidshelten Vegard Ruud sjansen fra start til fordel for Løseth Johansen som sliter etter overtråkk. På midten tar Piotr Gdak Vemund Brekke Skard, som er i bryllup, sin plass.
Dala starter sånn (4-3-3): Bjerke - Simensen Larsen, Nysveen, Olssen, Gerhardsen - A. Melgalvis, Gdak, Ø. Melgalvis - Sørum Johansen, Holt, Ruud.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.