Nybergsund
Etter kampslutt så det ut som om Brumunddal hadde vunnet cupfinalen.
Større glede enn det lettede gjester viste er det vanskelig å finne på en fotballbane.
Dala spilte årsbeste i første omgang og gjorde Nybergsund til statister.

Måtte vinne

- En fantastisk førsteomgang av oss. Vi fikk til det meste og jeg syntes at vi vant fullt fortjent, sier trener Erik Wettermark.
Selv om Nybergsund hadde sine sjanser, var det Dala som spilte fotball.
Hjemmelagets sjanser kom på tilfeldigheter, mens Dala sine kom på godt spill.
- Det er jeg helt enig i. Vi hadde en plan over vårt spill, i motsetning til Nybergsund. Det virket ikke som om det var topp mot bunn, sier Wettermark.

Avgjorde kampen

Vegard Ruud spilte opp mot sitt aller beste og var blid som ei sol etter kampslutt:
- En fantastisk kamp av alle. Vi fikk kampen inn i vårt spill og tempo. Vi vant så fortjent så fortjent. I tillegg så ser en nå at vi har trua på å overleve i divisjonene. I dag snakket vi med beina.
Jim Sørum Johansen hadde en svært god dag på jobben. Han herjet på midtbanen og løp hele sentrallinjen til Nybergsund i senk.
Trener Erik Wettermark har i alle fall valgt riktig kaptein.
Snakk om å gå foran i krigen.
Nå var det ikke bare de to nevnte herrene som spilte godt. Marius Holt la opp til målet og jobbet nesten forsvaret til Nybergsund i filler.
Vemund Brekke Skard er en spiller en ikke ser så godt, men du verden for en lagspiller.
Aller bakerst sto Bartosz Deregowski som en levende vegg. På to trippelsjanser til hjemmelaget var det Bartosz som kom ut av duellene som vinneren.
Vi så ikke Deregowski gjøre en eneste feil på 96 spilte minutter.

Nærmer seg

Med seks poeng på de to siste kampene, er Dala med igjen i kampen om å berge plassen.
- Det er klart det ser mye lysere ut nå. Vi skal møte tre av de lagene som ligger rett over oss på tabellen. Etter denne seieren, ser vi ryggen på hovedfeltet, sier Erik Wettermark.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.