Eldar Hadzimehmedovic skulle være den store målscoreren for Brumunddal denne sesongen, men en skade, som viste seg å være mer alvorlig enn antatt, har satt kjepper i hjulene for den planen.

Nå har Brumunddal og Hadzimehmedovic blitt enige om å terminere kontrakten hans.

- Eldar var jo ment å være måltjuven vår denne sesongen, men så lenge skaden er såpass alvorlig er det best for begge parter å terminere kontrakten hans. Vi har visst en stund at det kom til å bli slik, så vi har jobbet med å finne en ny spiss en periode allerede. Den jobben skal intensiveres nå, sier leder i klubben, Tom Søgård.

Oppspillspunkt søkes

Hovedtrener Stein Rune Solbakken mener det har blitt scoret for få mål i Dala i år, og ønsker å rette på det.

- Vi har scoret 13 mål denne sesongen, men burde hatt minst 20. For eksempel mot Molde 2 sist hadde vi 15 målsjanser, men klarte bare score ett. Det er helt klart frustrerende, sier Solbakken.

- Det bør være en stor, sterk og fysisk spiss som kan ta ned ballen og holde på den. Et oppspillspunkt som samtidig bør være god i boksen, sier begge.

- Hadde vi hatt en slik type spiller hadde vi kjempet helt i toppen i vår avdeling. Det er jeg overbevist om, legger Søgård til.

Har navn på blokka

Det trenger ikke nødvendigvis være i nærområdet klubben finner spissen.

- Vi har kontaktnettverk over Norge, Sverige, ja til og med i Spania for den saks skyld. Vi stresser ikke med å finne en spiss, men om tre- fire uker kan det nok ha skjedd noe på den fronten. Er det spillere vi ikke kjenner fra før vil vi uansett ha de på prøvespill før vi eventuelt signerer dem, sier Søgård, som har noen navn på blokka allerede. For en tid tilbake fikk en svensk spiss tilbud om kontrakt, men han takket nei.

Tilbake fra skade

Solbakken er samtidig opptatt av å få tilbake spillere fra skade.

- Først og fremst må vi nå kjempe knallhardt med de vi har. Det blir godt å få tilbake Simen (Haugen), Vegard (Ruud), Christoffer (Heier Solbakken) og Jesper (Sørum Johansen) fra skade. Vi er absolutt ikke desperate etter å få inn noe nytt, sier Dala-treneren.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00