Brumunddal havnet som nummer åtte på tabellen etter å ha tapt sin siste kamp for sesongen, mot Stjørdals-Blink lørdag.

Dala hadde like mange poeng som HamKam før kampen.

- Det hadde vært artig å komme foran storebror på tabellen, men sånn ble det ikke, sier Per Anders Skjelseth etter kampen.

Skjelseth spilte sin første kamp fra start for A-laget lørdag, og har totalt fått 12 innhopp denne sesongen. Han ble imidlertid byttet ut til pause mot Blink.

- Det var artig å få starte, men det var en vanskelig kamp hvor vi møtte et godt lag. Vi var ikke helt med fra start, sier spissen.

1. omgang

Stein-Erik Bjønness Werven står i mål i sin første kamp for sesongen, for Brumunddal.

Det er hjemmelaget som har hatt overtaket det første kvarterte av kampen. Stjørdals-Blink har hatt en den småsjanser, men ikke noe som har resulterte i de helt store sjansene. Dala har kommet til en halvsjanse i starten av kampen.

Etter 29 minutter får Stjørdals-Blink hull på byllen. Sondre Stokke sørger for at det står 1-0 til hjemmelaget. Brumunddal hadde imidlertid en kjempesjanse rett før Blink-scoringen, ved Vegard Ruud. Istedet får hjemmelaget slått en farlig ball inn ved femmeteren, hvor Stokke header ballen i mål. Dala-keeperen var sjanseløs.

Det blir inge flere mål de første 45 minuttene av kampen, og lagene går til pause på stillingen 1-0 til Blink.

2. omgang

Dala har gjort ett bytte i pausen. Markus Haave Andersen har kommet inn for Per Anders Skjelseth.

Starten av andre omgang er preget av mye kriging, og lite sjanser. Dala har kommet litt mer med i kampen enn før hvilen, men klarer likevel ikke å legge det store presset på hjemmelaget.

Anders Ludvigsen kommer inn for Kjetil Gerhardsen i kampens 75. minutt.

Brumunddal benytter seg av sitt siste bytte i det 78. minutt. Inn kommer Borys Gwarda, for Torgeir Strand Osmo.

Istedet for en Dala-utligning på tampen av kampen, er det hjemmelaget som får 2-0. Stokke skyter frisparket utenfor 16-meteren rett i mål.

Brumunddal kjørte opp det de hadde mot slutten, men maktet ikke å komme til noen farlige avsluttninger.

Sesongens siste kamp endte med 2-0 tap for Brumunddal.

Brumunddals lag (4-5-1): Stein-Erik Bjønness Werven - Kjetil Gerhardsen, Rune Pettersen, Håkon Aalmen, Fredrik Haave Andersen - Gulbetin Guven, Dardan Rexhaj, Torgeir Strand Osmo, Andreas Hovmoen, Vegard Ruud - Per Anders Skjelseth.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.