• Spiller: Saihou Jagne spiller fra start når Brumunddal møter Molde 2.

(Molde 2 - Brumunddal 2-1):

Det var et offensivt bortelag som tok kontroll over kampen fra start. Kevin Knappens gutter gikk ut i hundre, noe som virket å overraske hjemmelaget.

omdiskutert situasjon

Etter 20 minutter var nykommer Saihou Jagne alene på bakre stolpe. Han headet ballen i bue over keeper da Silva, men en oppofrende Martin Ove Roseth kastet seg bakover og sparket ballen unna på volley. Dala-spillerne jublet, men uten å få gehør av dommer Mathias Smehus Kringstad. 

- Fra der jeg sitter er det vanskelig å si noe om situasjonen, men Saihou sier at ballen var inne, og da velger jeg å tro på det.

Like etterpå var samme mann på farten igjen. Spissen fikk kula på siden, dro seg forbi en Molde-spiller og dundret ballen i stolpen og ut.

På tampen av omgangen hadde både Jagne og Andreas Hovemoen hver sin kjempemulighet til å gi Dala 1-0, men avslutningene gikk utenfor. 

- Jeg er veldig fornøyd med omgangen. Vi skaper en haug av sjanser, men sliter med effektiviteten.

perlescoringer

Molde 2 var langt bedre med på notene etter hvilen, og særlig Amidou Diop viste frem lekre detaljer.

Etter 73 minutter var nevnte Diop i fokus. Han vant ballen fra en oppmerksom Rune Pettersen, dro seg inn og satte kula vakkert opp i nærmeste kryss.

Samme mann doblet ledelsen etter 90 minutter. Denne gangen fikk han gå langt inn på Brumunddals halvdel, skjære inn og sette ballen opp i motsatt kryss.

Men perlescoringene var ikke ferdig der. Innbytter Torgeir Strand Osmo fikk ballen på 30 meter, så ingen å spille til og skjøt knallhardt fra distanse. Skuddet gikk som et prosjektil i tverrliggeren, ned og opp i taket igjen. En terningkast 6-scoring av unggutten.

- Vi blir altfor passive etter hvilen, sier Knappen, og legger til:

- Vi blir straffet knallhardt for en personlig feil på 1-0-målet. Han (Diop) er en bra spiller, så da kan vi ikke være så passive rundt ham, sier treneren, som også er misfornøyd med 2-0-scoringen.

- Der skal vi lage frispark, men det gjør vi ikke. Vi må spille mer for hverandre, ikke bare tenke på oss selv. Det blir for mye dytting av ansvar, sier treneren.

Brumunddals lag (4-4-2): Christian Aarbogh Bjerke - Fredrik Haave Andersen, Håkon Aalmen, Rune Pettersen, Kjetil Gerhardsen -  Christoffer Heier Solbakken, Gulbetin Guven, Andreas Hovemoen, Jonatan Helmersen - Saihou Jagne, Vegard Ruud.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.