Brumunddal
- Målet er å sikre oss spillere som kan heve laget både i kamp og trening, og skal de nye kandidatene være aktuelle, må vi vite at de er gode nok til å gå rett inn på laget, sier Dalas sportslige leder, Tom Søgård til HA-sporten.
Marius Holt er kjent på Sveum, mens Guðni Páll Kristjánsson og Mahmod Hejazi er nye navn for Dala-supporterne.
Tom Søgård presenterer de to nykommerne slik:

Guðni Páll Kristjánsson

Islendingen har spilt for FH Hafnarfjordur, ÍR og Víðir. 23-åringen var en del av FHs gode juniorlag som vant serien og to cuptitler. Han har flere A-kamper for den islandske toppklubben og har spilt kvalifisering til mesterligaen i 2009.
Senere valgte han å satse på utdanning og fotball i USA før han kom tilbake i fjor sommer og gikk til Víðir. Guðni skal være en allsidig spiller med god fart, og kan brukes både på midtbane og i angrep.

Mahmod Hejazi (28)

Hejazi ble sett på som et stort talent da han var juniorspiller i Lillestrøm. Han fikk også noen kamper i eliteserien, men greide ikke å etablere seg på A-laget.
Han har blant annet spilt fotball for Ull/Kisa, Lørenskog, Manglerud/Star, Skjetten og Nordtstrand - og de svenske lagene Väsby United og Assyriska FF, før han i år har overtatt Adrian Thuns spissplass i Hasle-Løren

Marius Holt

Den 24 år gamle spissen fra Løten har blomstret under Erik Wettermarks ledelse tidligere, og «comebacktreneren» legger ikke skjul på at han ønsker å se Marius i Dala-trøya igjen, selv om Holt i utgangspunktet har tatt et friår fra fotballen.
- Marius skal være med på noen treninger for å kjenne på det, så får vi se. Som fotballspiller har han sterke kvaliteter både som tilrettelegger og målscorer, sier Wettermark.
Den nye Dala-treneren har fortsatt ingen assistenttrener klar etter at både Bjørn Brungot og Karsten Thune sa nei til å fortsette.
- Øyvind Teslo er forespurt, men har ikke anledning til å ta en så stor rolle i kombinasjon med jobben sin, sier Søgård.
Erik Wettermark håper likevel å få med Teslo som en slags sparringpartner, slik han var i fjor.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00