Brumunddal
- Målet er å sikre oss spillere som kan heve laget både i kamp og trening, og skal de nye kandidatene være aktuelle, må vi vite at de er gode nok til å gå rett inn på laget, sier Dalas sportslige leder, Tom Søgård til HA-sporten.
Marius Holt er kjent på Sveum, mens Guðni Páll Kristjánsson og Mahmod Hejazi er nye navn for Dala-supporterne.
Tom Søgård presenterer de to nykommerne slik:

Guðni Páll Kristjánsson

Islendingen har spilt for FH Hafnarfjordur, ÍR og Víðir. 23-åringen var en del av FHs gode juniorlag som vant serien og to cuptitler. Han har flere A-kamper for den islandske toppklubben og har spilt kvalifisering til mesterligaen i 2009.
Senere valgte han å satse på utdanning og fotball i USA før han kom tilbake i fjor sommer og gikk til Víðir. Guðni skal være en allsidig spiller med god fart, og kan brukes både på midtbane og i angrep.

Mahmod Hejazi (28)

Hejazi ble sett på som et stort talent da han var juniorspiller i Lillestrøm. Han fikk også noen kamper i eliteserien, men greide ikke å etablere seg på A-laget.
Han har blant annet spilt fotball for Ull/Kisa, Lørenskog, Manglerud/Star, Skjetten og Nordtstrand - og de svenske lagene Väsby United og Assyriska FF, før han i år har overtatt Adrian Thuns spissplass i Hasle-Løren

Marius Holt

Den 24 år gamle spissen fra Løten har blomstret under Erik Wettermarks ledelse tidligere, og «comebacktreneren» legger ikke skjul på at han ønsker å se Marius i Dala-trøya igjen, selv om Holt i utgangspunktet har tatt et friår fra fotballen.
- Marius skal være med på noen treninger for å kjenne på det, så får vi se. Som fotballspiller har han sterke kvaliteter både som tilrettelegger og målscorer, sier Wettermark.
Den nye Dala-treneren har fortsatt ingen assistenttrener klar etter at både Bjørn Brungot og Karsten Thune sa nei til å fortsette.
- Øyvind Teslo er forespurt, men har ikke anledning til å ta en så stor rolle i kombinasjon med jobben sin, sier Søgård.
Erik Wettermark håper likevel å få med Teslo som en slags sparringpartner, slik han var i fjor.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.