Dala 2 slet i samtlige 90 minutter og tapte 1-3 for Flisa.
Trener Narve Solvoll sa det slik etter kampslutt:
- Vi spilte en svak kamp i dag. Vi mangler det lille ekstra som må til for å vinne kamper på dette nivået. Det er verken glede eller noe positivitet blant spillerne. Det virker som om det er et pliktløp og slik vil vi ikke ha det, sa trener Solvoll.
Best på et ujevnt Dala-lag var midtstopper Jesper Sørum Johansen.
Det kalles et NM, men er ikke det. Et mesterskap er nok det riktige ordet, Uansett fikk Briskebyen en fin bronsemedalje.
- Det står at det er et NM, men de kaller det for et mesterskap. Dette er den eneste turneringen i sesongen som det bare er tre spiller på hvert lag. I tillegg spilles det mix double, sier Stian Olsen.
Briskebyen hadde med to lag. På bronselaget spilte Christer Aker, Stian Olsen, Erland Lund og Tor Inge Jansen. Andrelaget fikk 6. plass.
Briskebyen var også med i mix-double. Christer Aker spilte sammen med Jeanett Johansen fra Frogner Bowling. Også der var det uvanlige regler. Der spilles det annenhver kule, uansett hvor mange kjegler den andre får ned. Begge to spilte til tider bra, noe som resulterte i nok en bronsemedalje for Christer Aker.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.