Brumunddal
- Jeg har ikke tenkt så mye i de baner ennå, men skulle vi rykke ned, kan det nok helle til at jeg drar. Men sikkert er det ikke. Jeg trives veldig bra både med fotball og i sivil jobb i Brumunddal. Det veier litt i avgjørelsen det også, men foreløpig har jeg blikket og oppmerksomheten rettet mot sesongavslutningen, sier midtbanedirigenten som scoret sitt mål nummer tre i år mot Grorud.
- Alle målene min er kommet på volley og med feil fot. Målet lørdag var ekstra deilig. Vi fortjente virkelig å vinne denne kampen. Jeg synes vi var et klart bedre lag enn Grorud. Fortsetter vi slik, og utnytter sjansene enda bedre, finnes det en matematisk sjanse for at vi klarer oss i 2. divisjon, sier mannen som luktet mål på corner etter 94 spilte minutter.
- Jeg tenkte jeg fikk skaffe meg litt rom i feltet i tilfelle jeg skulle få ballen. Corneren som Lars Bredo Simensen Larsen la, traff Rune Pettersen på hodet. Ballen gikk ut i rommet mitt og da var det bare å klinke til fra 11 meter, sa Wennberg, lørdagens suverent beste Dala-spiller.
Wennberg var klar på at kampen mot Grorud nok en gang viste spillemessig framgang:
- Vi faller ikke så langt tilbake på banen i våre svakere perioder nå som før. Det er et kvalitetstegn.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.