best i dueller

Brumunddal-trener Stein Rune Solbakken er godt fornøyd med uavgjort etter lørdagens oppgjør.

- Jeg synes vi gjør en veldig god første omgang og gir nesten ikke bort sjanser. Dessverre får Nardo litt for mange cornere som gjør at vi blir presset bakpå en liten stund. Likevel har ikke Christian en eneste redning hvor han må kaste seg etter ballen. Vi duellerer dem i senk, sier Solbakken. 

Pablo Rodriguez, Aleksander Melgalvis og Jim Sørum Johansen hadde alle store sjanser i første omgang.

stolt og imponert

Selv om det endte målløst i Trondheim, er det andre ting Sobakken setter pris på etter kampen. 

 - Jeg er ekstremt stolt og imponert over det gutta viser på bana i dag. Vi spilte i 30 varmegrader, men det så ikke ut som om noen brydde seg om temperaturen. De jobbet og slet i 90 minutter, sier Solbakken til HA-sporten. 

Før kampen

Stein Rune Solbakken har disse tankene om kampen mot Nardo en time før start:

 - Nardo er et godt fotballag som er sterke på kontringer. Trondheimslaget har en del å revansjere etter en svak forestilling på Gjøvik forrige helg, sier Solbakken.

Brumunddal skal i større grad enn tidligere fokusere på å finne Aleksander Melgalvis i mellomrommet.

 - Vi skal gå ut på bana med stor entusiasme og glede. Jeg har nettopp sagt til gutta i garderoben at vi skal jobbe knallhardt kollektivt og være nøye i pasningspillet. I tillegg skal vi være ekstra flinke til å finne Aleksander i mellomrommet, sier Dala-treneren og legger til:

 - Vi skal selvfølgelig også Bruke Pablo på topp hyppig og generelt stå høyt i bana. Det er varmt her i dag, så vi må bruke kreftene riktig. Det er faktisk meldt opp mot 30 varmegrader, sier Solbakken som har stor tro på tre poeng i dag.

 - Vi går ut på bana for å vinne i dag. Gutta og jeg er klare.

Brumunddal stiller med følgende lag 3-5-2:

Christian Aarbogh Bjerke- Øyvind Melgalvis, Rune Pettersen, Anders Ludvigsen - Fredrik Haave Andersen, Andreas Hovemoen, Christoffer Heier Solbakken, Erik Sigtbakken , Aleksander Melgalvis - Jim Sørum Johansen, Pablo Rodriguez Aracil

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.