Brumunddal - Lørenskog 3-3 Med kampens tredje selvmål glapp to nye poeng helt på slutten for Brumunddal. - Det føles som et tap, sier Erik Wettermark.
BRUMUNDDAL: For Brumunddal hadde serietoer Lørenskog i kne med bare noen minutter igjen å spille. Ledelsen var 3-2, etter fem mål som en følge av dødballer.
Ett minutt før ordinær tid er ute, skjermer Øyvind Melgalvis ballen ut til det han tror er et Dala-kast. Dommer er uenig, og Lørenskog får sjansen.
- Dommeren preger kampen litt for mye de siste minuttene. Jeg pleier ikke bruke mye tid på sånne ting, men jeg må si jeg synes det er spesielt at en dommer fra Lillestrøm dømmer Lørenskog, sier Erik Wettermark.
Sikkert litt i frustrasjon.
For på det nevnte innkastet havner ballen først i feltet, før den legges inn igjen. På Mats Solheims heading mislykkes Rune Pettersen i forsøket på å avverge på streken.
- Jeg var så vidt på den. Jeg klarte dessverre ikke få den ut. Det føles utrolig bittert, sier Dala-stopperen.
- Ett poeng er for lite
Han satte med det inn kampens tredje selvmål. De to første sto Lørenskogs Thomas Melbye for.
Begge gangene var Eirik Olssens lange innkast medvirkende årsak.
- Nå vi leder 3-2 med så lite tid igjen, skal vi ikke tape poeng. 3-3 mot Lørenskog er i og for seg et greit resultat, men det føles som et tap. Ballen skal ikke være der nede, den skal måkes ned på bane 4 i stedet, sier Wettermark.
I flere kamper denne sesongen har Dala vært fullt på høyde og bedre enn motstanderen spillemessig, men uttellingen har vært for dårlig.
- Det er en svakhet hos oss at vi ikke vinner når vi leder med bare noen minutter igjen. Ett poeng er for lite. Det handler om å vippe de jevne kampene i vår favør. 2. divisjon er sånn, der må vi bli bedre, sier Dala-treneren, som kommer med et bilde på problematikken:
- Poengene sitter så utrolig langt inne. Det føles som om vi må bruke brekkjern og bryte opp safen.
- Mental greie
Brumunddal-sjefen mener det ikke er nødvendig å gjøre så mye annerledes.
- Vi kan ikke gjøre så mye annet enn det vi driver med. Vi har snakket om det før, men må kanskje ta en ny runde på det. Det handler om kynisme foran eget mål. Det er ikke så lett å trene på, det er noe som må sitte i hodet. Det er en mental greie, mener Wettermark.
En annen Dala-stopper, Eirik Olssen, var også i begivenhetenes sentrum lørdag. Først med to nye bevis på sine ekstreme innkast. Så ved å få rødt kort på overtid, da han klippet ned en Lørenskog-spiller alene gjennom.
- Jeg var borti ham med armen. Dommeren mente jeg hadde tatt ham med beina, så full oversikt hadde han nok ikke. Men det var greit nok, sier Olssen.
- Tidenes innkastmatch?
De blåhvite leverte en god kamp mot ett av avdelingens beste lag, og slapp dem til få sjanser utenom dødballene.
- Der har vi helt klart et forbedringspotensial. Jeg trodde vi skulle dra det i land på slutten, men de fikk et naturlig trykk på oss etter å ha sendt fram stopperne på slutten. Men artig at begge lag scorer på innkast. Det var kanskje tidenes innkastmatch, smiler Dala-kapteinen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.