Brumunddal møter fem av seks topplag i jakten på viktige poeng i høst, og må trolig ha poeng av flere for å sikre en rekordspennende avslutning.
Brumunddal har ni poeng på 16 kamper. De siste årene har 28-29 poeng vært i grenseland til å berge plassen. Det vil si at Dala må ha 20 av30 poeng. Minst. Det kan bli tøft, med kamper mot alle tre topplagene, før sesongavslutningen mot Strømsgodset 2, Lillehammer og Vålerenga 2, tre lag som trolig må beseires.
- Jeg har vel aldri sett så lite på tabellen eller på motstanderne enn det jeg har gjort nå. Det har på en måte vært nok å ta tak i der jeg er, sier Dala-trener Erik Wettermark.
Han er spent på hvordan andrelagene avslutter sesongen, og ser selvfølgelig en stor utfordring i å overleve i 2. divisjon.
Wettermark mangler Jim Sørum Johansen med karantene i ettermiddag, men får tilbake Lars Bredo Simensen Larsen. Vemund Brekke Skard startet på benken sist, og er mest aktuell for å erstatte Johansen fra start.
- Det er fortsatt ei bra tone og stemning i laget. Det blir nok ikke så store forandringer på hvem som starter. Vi har levert flere gode kamper før 2. omgangen mot Raufoss sist, den har vi snakket ferdig om og glemt, sier Wettermark, som vil se mer av eget spill mot Valdres, og håper på skikkelig støtte fra ekstra mange tilskuere under Dala Mart'n.
Her er Dalas gjenværende kamper med lagenes plassering i parentes: Valdres (h, 6), Gjøvik (b, 8), Grorud (h, 9), Nybergsund (b, 2), Elverum (h, 1), Larvik (b, 3), Birkebeineren (h, 5), Strømsgodset 2 (h, 13), Lillehammer (b, 11), Vålerenga 2 (h, 12).
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.