Brumunddal dro til Trondheim på jakt etter årets førte trepoenger på bortebane, da de gjestet Byåsen lørdag ettermiddag.

Jonatan Helmersen var involvert i mye, og i vinduet over kan du høre om hans tanker etter 1-1-kampen.

For etter en sjansefattig førsteomgang gikk lagene til pause på stillingen 0-0. Men det var Dala som kom best i gang etter hvilen.

Da Helmersen snappet opp ballen på egen halvdel drøye ti minutter etter pause ble det farlig. Vingen dro av en mann før en annen Byåsen-spiller måtte legge Helmersen i bakken innenfor sekstenmeteren. Dommeren pekte korrekt på straffemerket, og derfra gjorde ikke Franck Semou noen feil. 1-0 til gjestene fra Brumunddal.

Det tok bare to minutter før Byåsen utliknet ved Gunnar Øien. Tempoet i kampen falt, Dala-kaptein Rune Pettersen var farlig frampå med et hodestøt etter en corner, men det ville seg ikke for de hvite og blå. 

Til tross for at hjemmelaget ble redusert til 10 mann, da Ivar Furu fikk sitt andre gule kort for dagen fem minutter før slutt, evnet ikke Brumunddal å avgjøre kampen. Dermed endte det 1-1 i Trondheim.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.