HAMAR: Christoffer Heier Solbakkens kontrakt med Nybergsund går ut denne måneden, og ifølge Ola Brenden, skal lagets midtbanespiller de to siste sesongene, gi beskjed om fortsetter i Sundet, i neste uke.
Brenden har tidligere sagt til HA-sporten at han har et godt håp om å få med Christoffer videre, og at han er tiltenkt en kapteinsrolle.

Sterkt ønsker i Dala

Også Brumunddal er i dialog med sin tidligere kaptein, og Heier Solbakken er en spiller den nye treneren, Kai Kristiansen, gjerne vil ha:
- I Dala-sammenheng setter vi inn det vi kan for å få Christoffer til klubben. Et samlet trenerteam ønsker han til klubben igjen.
- Hvor realistisk er det at han velger Dala?
- Vanskelig å si. Christoffer kjenner jo klubben godt fra før, og han vet hva han kan forvente. Vi har i hvert fall signalisert at han er sterkt ønsket, fastslår Kristiansen.
HA-sporten får også bekreftet at den nyopprykkete 1. divisjonsklubben, Ull/Kisa ha vært i kontakt med Heier Solbakken.
- Han er en av flere alternativer vi vurderer, så får vi se hvordan det går. Jeg vet at han var en viktig spiller for Brumunddal og har vært det samme for Nybergsund i år, sier Ull/Kisa-trener Arne Erlandsen til HA-sporten.
Hvor Christoffer ender opp til slutt, vet han ennå ikke. Han lider valgets kvaler.
- Hva teller mest?
- Det sportslige er viktig, og de tre klubbene er jo litt forskjellige. Jeg har tilhørighet til Dala, Nybergsund er virkelig en klubb med sjel - og Kisa er jo nyopprykket til Adeccoligaen. Jeg synes det er vanskelig å velge, sier Heier Solbakken oppriktig.
I Nybergsund vil han ha muligheter til å være heltidsspiller, men uansett hvilke valg han tar, ønsker Christoffer å ha litt jobb eller gå på skolen ved siden av fotballen,
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.