Brumunddal
- Jeg skulle gjerne ha strekt ut en hjelpende hånd til gamleklubben og alle gamle klubbkamerater, men sorry. Ikke i helga, sier Christoffer Heier Solbakken, skadeplaget midtbaneanker hos Nybergsund som lover å sette hjelpeaksjonen på vent til over helga.

Rart å spille på Sveum

Christoffer Heier Solbakken innrømmer at han synes det blir rart å innta Sveum Idrettspark med en annen klubb enn Brumunddal, klubben han spilte for i alle år fram til og med 2009.
- Det blir veldig spesielt. Det er første gangen jeg løper ut på Sveum på tre år og første gangen jeg skal spille mot Brumunddal. Jeg må bare se profesjonelt på det. I alle fall hvis Tore Fossum vil bruke meg på banen.

Slitt med ankelen

For det er ikke brått sikkert. Heier Solbakken ble operert i ankelen i januar og har slitt siden. Skaden er fortsatt ikke helt leget, men han spilte i seks minutter mot Gjøvik sist og mener han snart er fit for fight igjen.
- Om jeg får spille, er opp til treneren å avgjøre, men jeg legger ikke skjul på at jeg gjerne skulle vært ute på banen mot min gamle klubb.
Heier Solbakken har merket seg at gammelklubben har trøblet med å komme seg opp på gammelt nivå i år:

Ikke hatt marginene...

- De har slitt litt mer med å komme i gang i år. De har tatt færre poeng enn jeg hadde forventa. Så vidt jeg har forstått, har Dala spilt jevnt med alle motstanderne til nå, men ikke hatt marginene på sin side. Det er ofte små marginer i fotball. Når en ikke har dem med seg, er det en viss fare for at dette blir et kompleks en drar med seg. Likevel skal Dala ha et såpass rutinert mannskap at de skal komme seg ut av bakevja de befinner seg i, sier Heier Solbakken.

Nybergsund i flytsonen

Nybergsund har kommet seg i flytsonen. Lagets klare ambisjon er å kjempe i toppen. Med seieren mot Gjøvik sist, har klubben lagt et visst grunnlag for sportslig avansement i 2. divisjon.
- Vi spiller i en jevn avdeling der alle har slått alle så langt. Trolig begynner serien å sette seg nå. Da vil vi få tydeliggjort hvem som kommer til å være med i toppen og hvem som vil kjempe i bunnen. Derfor er det viktig å komme seg i flytsonen og bli der, sier Christoffer Heier Solbakken, som håper å surfe videre på medgangsbølgen - også mot gamle lagkamerater.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00