Brumunddal
- Jeg skulle gjerne ha strekt ut en hjelpende hånd til gamleklubben og alle gamle klubbkamerater, men sorry. Ikke i helga, sier Christoffer Heier Solbakken, skadeplaget midtbaneanker hos Nybergsund som lover å sette hjelpeaksjonen på vent til over helga.

Rart å spille på Sveum

Christoffer Heier Solbakken innrømmer at han synes det blir rart å innta Sveum Idrettspark med en annen klubb enn Brumunddal, klubben han spilte for i alle år fram til og med 2009.
- Det blir veldig spesielt. Det er første gangen jeg løper ut på Sveum på tre år og første gangen jeg skal spille mot Brumunddal. Jeg må bare se profesjonelt på det. I alle fall hvis Tore Fossum vil bruke meg på banen.

Slitt med ankelen

For det er ikke brått sikkert. Heier Solbakken ble operert i ankelen i januar og har slitt siden. Skaden er fortsatt ikke helt leget, men han spilte i seks minutter mot Gjøvik sist og mener han snart er fit for fight igjen.
- Om jeg får spille, er opp til treneren å avgjøre, men jeg legger ikke skjul på at jeg gjerne skulle vært ute på banen mot min gamle klubb.
Heier Solbakken har merket seg at gammelklubben har trøblet med å komme seg opp på gammelt nivå i år:

Ikke hatt marginene...

- De har slitt litt mer med å komme i gang i år. De har tatt færre poeng enn jeg hadde forventa. Så vidt jeg har forstått, har Dala spilt jevnt med alle motstanderne til nå, men ikke hatt marginene på sin side. Det er ofte små marginer i fotball. Når en ikke har dem med seg, er det en viss fare for at dette blir et kompleks en drar med seg. Likevel skal Dala ha et såpass rutinert mannskap at de skal komme seg ut av bakevja de befinner seg i, sier Heier Solbakken.

Nybergsund i flytsonen

Nybergsund har kommet seg i flytsonen. Lagets klare ambisjon er å kjempe i toppen. Med seieren mot Gjøvik sist, har klubben lagt et visst grunnlag for sportslig avansement i 2. divisjon.
- Vi spiller i en jevn avdeling der alle har slått alle så langt. Trolig begynner serien å sette seg nå. Da vil vi få tydeliggjort hvem som kommer til å være med i toppen og hvem som vil kjempe i bunnen. Derfor er det viktig å komme seg i flytsonen og bli der, sier Christoffer Heier Solbakken, som håper å surfe videre på medgangsbølgen - også mot gamle lagkamerater.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.