BRUMUNDDAL: Brumunddal har nemlig allerede oppfylt sitt eget tilskuerbudsjett for denne sesongen - to ganger.
Klubben hadde et håp om å passere 220.000 kroner i billettinntekter i sitt comeback i 2. divisjon, samt 100.000 kroner i sesongkort.
Med to hjemmekamper igjen er altså målet i boks, og vel så det.
Gode sesong
- Vi er veldig godt fornøyd med sesongen, både det sportslige, tilskuerantallet og at vi har et brukbart økonomisk år der vi betaler regningene våre når vi skal, smiler leder Guttorm Tysnes.
Nå håper han at tilskuerne kan leve med at lørdagens oppgjør mot Senja må gå på bane to, og at det blir ståplasser.
Det nye kunstgraset er ikke ferdig til kamp, og Brumunddal søkte på forhånd om dispensasjon til å spille på sin andre bane.
- Det er ikke så mye vi får forberedt til en slik enkeltkamp. Vi hadde ikke gjort det til en kamp mot HamKam, men mot Senja håper vi det går bra, og at det kommer 300-400. Det er god plass rundt banen, og for å kompensere de dårligere fasilitetene tilbyr vi gratis kaffe, fastslår Tysnes.
Ligger an til 150.000 kroner
Før sesongen inngikk Dala, Raufoss og Lillehammer en sponsoravtale med Eidsiva der det også var en konkurranse om å bli best på tabellen, og å få flest tilskuere.
Med tre serierunder igjen ligger Brumunddal an til å vinne begge konkurransene, noe som til sammen er verdt 150.000 kroner i bonus.
Totalt har snaut 9.200 tilskuere sett laget på Sveum i år, et snitt på 836. Med andre ord, klubben kan passere 10.000 med drøyt 400 i snitt på de to siste kampene.
Raufoss står med 653 tilskuere i snitt når begge lag har igjen to hjemmekamper.
Og på tabellen leder Dala med seks poeng når tre kamper gjenstår.
Det er med andre ord mye å spille om, og mye å juble for på tampen av sesongen.
PS! Eirik Olssen og Marius Holt må stå over kampen med karantene.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.