BRUMUNDDAL: En skadeforfulgt Michell Haidari trosset smertene, stappet i seg smertestillende og presenterte seg med tre scoringer i sin første kamp fra start da Brumunddal slo Molde 2 i våroppgjøret 23. mai.
Svensken har slitt med skader siden han kom til klubben sist vinter.
- Nå er sesongen over for Michell. han har pådratt seg prolaps i ryggen. Han har en lang rehabiliteringstid foran seg, sier Dala-trener Erik Wettermark.
Mandag reiser Dala til Ålesund for å møte Kjetil Rekdals reserver. Går det like bra for Dala som det har gjort i Møre- og Romsdal-distriktet tidligere denne sesongen, kommer de hjem med poeng. Dala har nemlig slått Kristiansund, Herd og Molde 2 på bortebane, og i vårens møte med Aalesund 2 på Sveum vant Dala 5-2.
- Vi har vært uheldige med skader denne sesongen, sier Wettermark, som heller ikke får med seg en strekkskadd Kjetil Gerhardsen til Ålesund.
Wettermark mener det er viktigst for Brumunddal å sikre plassen i 2. divisjon.
- Jeg har ikke regnet på hvor mange poeng vi trenger. Har sett at Jevnaker opererer med 28 poeng for å være på sikker plass, sier Wettermark.
I så fall skulle Dala bare trenge to poeng til for å være på sikker plass når åtte serierunder gjenstår...
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.