BRUMUNDDAL: Michell Haidari skadet seg på fredagens trening, og kunne ikke spille lørdagens kamp. Derfor ble Marius Holt dyttet inn fra sin vingrolle.
Holt som viste glimrende form da han scoret tre mål borte mot Jevnaker, var ikke i slag lørdag.
Løten-gutten slet på topp og virket tung kroppen. Derfor valgte også Erik Wettermark å ta ham av ved halvtid.
- Marius var helt tom etter de første 20 minuttene. Det var nok flere som kjente onsdagskampen i beina, sier Wettermark.
Tre endringer var det i startoppstillingen fra onsdag. Dima Yampolskyy fikk også starte sammen med Aleksander Melgalvis og Vegar Ruud.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.