Brumunddal-trener Erik Wettermark har i utgangspunktet kalkulert med å ha Christoffer Heier Solbakken på banen denne sesongen. Men enn så lenge har han ikke fått brukt den rutinerte midtbanespilleren veldig mye.

- Christoffer har vært delvis inne i to treningskamper i vinter, og skadesituasjonen hans er fortsatt uavklart, sier Erik Wettermark til HA-sporten.

Belastningsskade

Dala-spilleren begynner også å bli lei av en skade som har kommet og gått det siste året.

- Det er en belastningsskade på innsiden av høyrefoten som hemmer meg. Det blir bedre når jeg tar det med ro, og dermed får jeg ikke trent nok fotball, sier 27-åringen, som er blitt ganske god på alternativ trening etter hvert.

- I vinter har jeg trent meg opp og fått tilbakeslag. Slik har det vært igjen og igjen, og nå håper jeg å komme tilbake snart.

Prøvd ulike skosåler

- Vet du hva det kommer av?

- Det skal ha noe med fotstillingen å gjøre. Jeg har prøvd en rekke ulike såler i skoene, men vi har ennå ikke funnet formelen, sier Dala-spilleren.

Heier Solbakken slet også med skader da han spilte i Nybergsund.

- Det var en ankelskade som skyldtes overtråkk. Den nåværende skaden er på samme bein, men de som har undersøkt meg, tror ikke de to skadene har noen sammenheng med hverandre.

Christoffer har oppsøkt flere eksperter i håp om å finne en løsning på problemene. Han har konsultert fysioterapeut, manuellterapeut og ortoped, og nå er han spent på hva ortopeden kan lese ut av MR-bildene han tok nylig.

Christoffer er redd Brumunddals seriestart borte mot Valdres 2. påskedag kommer litt for tidlig for hans vedkommende.

- Nå kommer kampene tett framover, og jeg har et håp om å kunne trene regelmessig i neste uke, men jeg vet ikke hvordan det går, sier 27-åringen som i form er en veldig viktig spiller for Dala.

Fant svar på YouTube

I fjor høst skrev HA-sporten om HamKam-spilleren Ole Andreas Sveen, som på YouTube fant svaret på hvordan han skulle tape foten for å få bort smerten på ei overbelastet sene under foten. Kanskje finner også Heier Solbakken svaret der...

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.