Aleksander Melgalvis sitter fast i London etter fotballtur. Erik Wettermark håper at et alternativt reiseopplegg gjør at midtbanemannen rekker kampen.
BRUMUNDDAL: Foreløpig er det usikkert om lillebror Melgalvis, som har vært på fotballtur i London, rekker hjem i tide.
- Vi håper fortsatt, sier Wettermark.
Nå er han klar for seriestarten etter comebacket i 2. divisjon.
- Det er alltid noe spesielt med serieåpningen, men det er viktig at vi ikke gjør det for stort. Jeg er litt opptatt av den mentale biten der, sier Brumunddal-treneren.
Det handler mye om å prate sammen, mener Wettermark.
- Vi prater om det som har vært positivt. Om det vi er gode på. Det vi er trygge på. Og litt om når vi skal være kyniske, når vi skal være kloke og giftige. Vi har den inngangen at det ikke er gravalvor.
Wettermark tror spillerne er klare til å ta imot Valdres i ettermiddag.
- Vi vet litt om dem, men prøver å ha mest fokus på oss sjøl. Hvis ikke er det fort gjort å bli litt for opphengt i motstanderen.
- Valdres har en bra sentrallinje, og det blir nok en tøff oppgave for oss. Men vi er klare. Sveum er en bra hjemmearena for oss. Som jeg har sagt før, det er nok ikke mange som venter at vi skal toppe tabellen etter de første kampene. Samtidig som vi ønsker en god start, må vi huske at det er det mange kamper igjen. Tålmodighet kan bli viktig, sier Wettermark.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.