Med bakgrunn i den økonomiske krisen i HamKam, kom det umiddelbart en forespørsel fra Brumunddal på Tore Andreas Gundersen. Brumunddal trenger en ny spiss, og Gundersen hadde passet perfekt mente Brumunddal.

Flere klubber skal ha vist interesse for Tore Andreas Gundersens signatur for resten av sesongen, blant annet Nybergsund, som gjester Brumunddal til helgen, men HamKam-spissen har nå sagt at Brumundal ikke er aktuell klubb for han. 

- Godt skuddbein

I morgen kommer spanjolen Pablo Rodriguez Aracil til Brumunddal for å vise seg fram. Han skal rett på test-trening i følge Brumunddal.

Pablo er 28 år, er 1,90 høy og veier 89 kilo. En kraft-spiss som tidligere trener karakteriserer slik: "En erfaren og lur spiller. God i lufta. Fysisk sterk. Godt skuddbein".

Pablo har gått ungdomsårene sine i Valencia og Levante og har spilt i spansk 2. divisjon i mange år. De siste månedene har han spilt 1. divisjon på Fiillipinene der han blant annet har seks mål og to assist på åtte kamper.

- Pablo skal trene med oss onsdag og torsdag så får vi se om han passer inn hos oss og er den spissen og måljegeren vi nå søker for resten av sesongen, skriver Tom Søgård på hjemmesiden til Brumunddal.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.