Hamar
Derfor har han delt ut tre arbeidsoppgaver tilpasset spillernes rolle på banen. Hva disse oppgavene konkret går ut på, holder Wettermark for seg sjøl, men han røper at det går på defensive og offensive oppgaver med blant annet fokuspunkter på oppspill offensivt.
- Det er ikke nødvendigvis slik at vi skal legge et etablert mønster for alt. Vi skal fortsatt ha frihet til å velge egne løsninger innenfor visse rammer. Det viktige er å tore å gjøre ting, men det viktigste av alt er kanskje å være offensiv i hodet og få et eierforhold til det vi driver med, sier Wettermark og beveger seg inn på en av de oppgavene han har brukt mest tid på siden han tok over treneransvaret i klubben for to uker siden:

Mental opprusting

- Jeg har brukt mye tid på å bygge opp gutta ved å øke den mentale tryggheten. Vi må få fram trykket i spillet vårt og bli flinkere til å løse oppgavene våre, prediker han.
Wettermark forsøker gjennom dette å ta bort noe av alvoret som har senket seg over Dala-fotball i første halvdelen av sesongen:
- Det er fortsatt bare fotball vi snakker om. Det er mange ting i verden som er viktigere enn dette.

gode opplevelser

- Nå jakter vi på den gode følelsen, for eksempel den vi satt igjen med etter overtidsscoringen mot Vålerenga sist mandag. Det er slike løft vi er ute etter å få flere av. Får vi til det, vil motgangen snus til noe positivt uansett. Mot Vålerenga fikk alle en følelse av at vi hadde vunnet. Den følelsen er det viktig å ta med seg videre. Jeg håper vi får flere slik opplevelser, sier Wettermark.
Laget mot Tønsberg hadde ikke den nye Dala-trener plukket ut da vi snakket med ham i går. Magnus Nysveen har fått fri.
- Offensivt har vi også noen utfordringer. Det kan være at vi rullerer litt på mannskapet her, men hva jeg bestemmer meg for, blir neppe klart før i formiddag, sier Erik Wettermark.
I går bestemte Dala seg for å takke nei til Daniel Ahonen. Han blir for dyr for tre måneders gjesteopptreden. Dette opplyser sportslig leder Tom Søgård til HA-sporten.
- Å sette i gang et apparat for å skaffe ham jobb og bosted, ordne flytting og ellers alt som hører til. Det har vi ikke økonomi til, sier Tom Søgård.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.