BRUMUNDDAL: Foran dagens oppgjør mot Eidsvold Turn jakter Dala på sin tiende borteseier og en nesten prikkfri statistikk på utebane denne sesongen. I tillegg har ikke laget tapt på naturgras i år, seirer mot HamKam og Ull/Kisa er bokført tidligere i sesongen.
- Vi går for den tiende, og ikke minst å bli ubeseiret på naturgras. Vi har ikke spilt på noe annet enn kunstgras siden slutten av juli, og det gir noen utfordringer i forhold til vårt eget spill, ikke minst at vi skal ikke kaste om på alt i spillet vårt, må ta litt mer forholdsregler, forklarer Wettermark.
Han stiller med tilnærmet samme lag som i seieren mot Senja sist. Eirik Olssen er tilbake etter karantene, og tar plassen til Rune Pettersen, som nå soner. Inn mot kampstart avgjør Wettermark om det er Andreas Løseth Johansen eller Vegard Ruud som tar plass i angrepet sammen med Marius Holt og Robin Kacaniklic.
Normalt har Eidsvold Turn rykket ned denne sesongen, men usikkerhet rundt hva som skjer med Lyns økonomi, gjør at det beste laget på 12. plass i 4. divisjon kan berge plassen. Dermed kan Eidsvold redde seg med to seirer, og at Strømsgodset 2. Start 2, Skarbøvik og Os ikke tar særlig med poeng resten av sesongen.
Erik Wettermarks gutter har ikke tapt siden oppgjøret mot KFUM i slutten av august, og har scoret 22 mål på de siste seks serierundene.
Hvis Raufoss ikke slå Senja borte i dag, sikrer Dala seg tredjeplassen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.