– Som assistent gjør du det du får beskjed om. Som hovedtrener sitter du med alt ansvaret. Alt fra planlegging av treninger til analyse av motstandere. Det har vært utrolig lærerikt, sier Fred Leo Nysæter, som har fått med seg 12 poeng (se egen tabell) siden han tok over hovedansvaret. Det er 1,3 poeng i snitt.

Akkurat nå er Brumunddal nummer åtte i 2. divisjon avdelign 2, ett poeng bak Byåsen på den eksklusive 7. plassen. De sju beste beholder plassen denne sesongen. Til helga kommer Brattvåg til Sveum. De har 6. plassen, to poeng foran Dala.

– Vi ligger der vi håpet vi skulle ligge, og der vi må ligge. Målet er å sikre plassen. Det er det vi har trent mot siden i vinter. Det er en spesiell sesong i og med at divisjonssystemet legges om, sier Nysæter, og fortsetter:

– Det blir viktige kamper for oss hver eneste helg nå, og det synes jeg er helt herlig. Det har jeg aldri opplevd - verken som spiller eller trener. Viktige kamper hver eneste helg er perfekt motivasjon, sier Fred Leo Nysæter, som ikke har noen problemer med å fylle dagene.

I tillegg til å være hovedtrener i Dala er han ansatt i 50 prosent stilling på marked i klubben. Han har også en 40 prosent stilling i Intersport med ansvar for klubbsalg.

Les også
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00