Brumunddal - Lillehammer 2-2 (1-1)

BRUMUNDDAL: 20. serierunde, 2. divisjon, avdeling 4, lørdag.
Sveum
481 tilskuere
Mål: 0-1 Morten Fossum (5); får ikke klarert på corner, og Fossum slår forsvarerne og Bjerke i duellen, 1-1 Jim Sørum Johansen (25); fint angrep, bra forarbeid av Holt på venstre, innlegg og god avslutning, 1-2 Vebjørn Svensson (66); sikker på straffe etter å ha blitt revet ned av Olssen, 2-2 Øyvind Melgalvis (76); heading fra langt hold, ballen innom en stopper og lurer Lech.
Dommer: Anders Gjermshus, Hamar IL - 5 poeng
Gult kort: Eirik Olssen, Rune Pettersen, Brumunddal. Stig Løkken, Lillehammer.Sjanser: 8-6 (5-4)
Cornere: 6-4 (3-2)BRUMUNDDALs LAG (4-3-3) :Christian Aarbogh Bjerke 4
Lars Bredo Simensen Larsen 6
Rune Pettersen 4
Eirik Olssen 4
Kjetil Gerhardsen 5
Jim Sørum Johansen 5
Øyvind Melgalvis 6
Aleksander Melgalvis 5
Robin Kacaniklic 5
Fredrik Haave Andersen (fra 87.)
Marius Holt 5
Jens Ola Wien (fra 83.)
Vegard Ruud 5
Andreas Løseth Johansen (fra 70.)LILLEHAMMERs LAG (4-4-2): Thomas Lech - Jørgen Værness, Glenn Stensrud, Vebjørn Svensson, Jon Braaten - Stig Løkken, Andreas Hovemoen, Mergim Dervishi, Jo Eivind Bergundahugen (Eirik Trondsen fra 83.) - Morten Fossum (Cato Mikalsen fra 33.), Magnus Kvamme (Fredrik Wiland fra 80.)

Pluss: Bra moral og henter opp Lillehammers ledelse to ganger. Mange fine kombinasjoner før pause, spesielt på høyresiden. Er spillemessig best og skaper mest.
Minus: Sliter på defensive dødballer. Kløner det til for seg på baklengsmålene. Fortsetter å slite med å vinne hjemme.

OBS!: Neste er kamp er borte mot Lørenskog.Stein-Erik Stormoen
Terningkast 3
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.