Brumunddal - Tromsø 2 1-3 (0-1)

BRUMUNDDAL: 15. serierunde, 2. divisjon, avdeling 4, mandag.
Sveum.
704 tilskuere
Mål: 0-1 Runar Hustad (36); kanonskudd i lengste hjørne, 0-2 Håkon Kjæve (57); smatt foran Bredo Simensen på første stolpe på corner, 1-2 Øyvind Melgalvis (68); stjal ballen med seg og snek ballen inn ved første stolpe alene med Toppel, 1-3 Kjæve (69); Drar av en Dala-spiller, vender inn og dunker ballen i lengste hjørne.
Dommer: Steinar Friberg, Nylende - 5 poeng.
Gult kort: Ingen.Sjanser: 9-8 (3-3)
Cornere: 6-2 (1-1)BRUMUNDDALs LAG (4-2-3-1):Christian Aarbogh Bjerke 5
Lars Bredo Simensen 3
Rune Pettersen 3
Raymond Lundquist (fra 70.)
Eirik Olssen 4
KJetil Gerhardsen 3
Piotr Gdak 3
Vemund Brekke Skard 3
Jens Ola Wien (fra 75.)
Jim Sørum Johansen 4
Øyvind Melgalvis 5
Andreas Løseth Johansen 3
Marius Holt 4
Vegard Ruud (fra 46.) 3TROMSØ 2s LAG (4-4-2): Mats Toppel - Hans Nordby, Dan Roger Roland, Kevin Larsen, Ludvig Rinde - Lars Henrik Andreassen, Mats Reginiussen, William Frantzen (Vegard Nikolaisen fra 88.), Håkon Kjæve (Eivind Thoresen fra 80.) - Kayke Rodrigez, Runar Hustad (Isak Krogstad fra 72.).
Pluss: Skaper en del sjanser. Bjerke hindrer større tap.
Minus: Blir løpende imellom. Gjør feil valg. Ikke kyniske nok. Ikke distinkte nok i avslutningene. Surrer og slipper inn enkle mål.

OBS!: Neste kamp er hjemme mot HamKam lørdag!Stein-Erik Stormoen
Terningkast 2
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.