Molde 2 - Brumunddal 2-4 (1-2)

MOLDE: 5. serierunde i 2. divisjon avd. 2, mandag.
Aker stadion
Om lag 150 tilskuere
Mål: 0-1 Marius Holt (33), 0-2 Michell Haidari (35), 1-2 Magnus Stamnestrø (45), 1-3 Haidari (46), 2-3 Jose Mota (50), 2-4 Haidari (86, straffe).
Målsjanser: 5-12 (3-6)
Dommer: Even Myrheim, Emblem.
Gult kort: Vegard Ruud, Brumunddal.

BRUMUNDDALs LAG (4-3-3) :
Christian Aarbogh Bjerke - Dima Yampolskyy (Raymond Lundquist fra 80.), Rune Pettersen, Eirik Olssen, Lars Bredo Simensen (Steffen Orvang fra 87.) - Aleksander Melgalvis, Vemund Brekke Skard, Olav Sveen (Øyvind Melgalvis fra 76.) - Vegard Ruud, Michell Haidari Marius Holt.HA-BØRSEN:HHH Michell Haidari.
HH Marius Holt
H Vemund Brekke Skard, Lars Bredo Simensen, Eirik Olssen, Rune Pettersen.Pluss:
Skaper et tosifret antall målsjanser. Holt og Haidari herjet begge, tross dårlig oppladning.

Minus:
Burde drept kampen tidligere. Tabben til Aarbogh Bjerke er stygg.

OBS!
Aalesund 2 kommer på besøk mandag.Lars Hulleberg

Terningkast 4
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.