Brumunddal - Eidsvold Turn 1-2 (0-1)
BRUMUNDDAL: 12. serierunde, 2. divisjon, avdeling 4, lørdag.
Sveum.
523 tilskuere.
Mål: 0-1 Prince Mambouana (27); frispark fra høyre, spretter i feltet, først på ballen fra fire meter. 1-1 Andreas Løseth Johansen (82); et langt Olssen-innkast havnet i superinnbytterens føttet, volley i mål. 1-2 Jon Erik Ødegård (90); får gå upresset og plassere ballen inne ved stolpen.Sjanser: 5-4 (2-1)
Cornere: 2-4 (1-1)Gule kort: Marius Holt, Brumunddal. Prince Mambouana, Eidsvold.
Dommer: Anders Hauglund, Lokomotiv Oslo - 3 poengBRUMUNDDALs LAG (4-2-3-1):
Christian Aarbogh Bjerke
Daniel Bakken (fra 29.) 4
Rune Pettersen 3
Andreas Løseth Johansen (fra 79.)
Magnus Nysveen 4
Eirik Olssen 4
Kjetil Gerhardsen 3
Piotr Gdak 2
Marius Holt (fra 58.) 4
Vemund Brekke Skard 2
Vegard Ruud 4
Aleksander Melgalvis 2
Øyvind Melgalvis 3
Jim Sørum Johansen 3EIDSVOLD TURNs LAG (4-4-2): Steffen Haraldsen - Robin Edvardsen, Lars Petter Moss, Prince Mambouana, Fredrik Mosis - Kidane Dalva (Kim Brenna fra 33.), Christian aas, Espen Berg Ottesen, Martin Reier - Jon Erik Økland, David Jansen (Joakim Eriksen fra 85.)

PLUSS: Får betalt for de taktiske grepene, Andreas Løseth Johansen befester sin posisjon som superinnbytter.

MINUS: Dårlig over hele fjøla. Får ikke til eget spill, får ikke til det enkle, taper dueller og setter ikke sjansene. Passive ved baklengsmålene.

OBS: Neste kamp er borte mot Ull/Kisa. Det blir årets andre kamp på gress. Den første var på Briskeby...Stein-Erik Stormoen
Terningkast 2
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.