Senja - Brumunddal 1-4 (1-3)

SENJA: 11. serierunde, 2. divisjon, avdeling 4, søndag.
Senja Stadion.
195 tilskuere
Mål: 0-1 Øyvind Melgalvis (2); spilles fri på venstre, lurer Vibe og er sikker alene med keeper, 1-1 Krister Flytøren (18); drar seg forbi to Dala-spillere og er iskald alene med Bjerke, 1-2 Aleksander Melgalvis (26); skudd fra 30 meter, 1-3 A. Melgalvis (43); avanserer til 16-meteren og kliner ballen i krysset, 1-4 Vegard Ruud (68); styrer inn et skudd fra A. Melgalvis.
Dommer: Marius Jespersen, Narvik - 5 poeng.
Gult kort: Samuka Kosiah, Senja.Sjanser: 10-5 (7-3)BRUMUNDDALs LAG (4-2-3-1) :Christian Aarbogh Bjerke 6
Rune Pettersen 5
Magnus Nysveen 6
Eirik Olssen 6
Kjetil Gerhardsen 5
Vemund Brekke Skard 6
Piotr Gdak 5
Lars Bredo Simensen (fra 86.)
Vegard Ruud 6
Aleksander Melgalvis 7
Jens Ola Wien (fra 80.)
Øyvind Melgalvis 7
Andreas Løseth Johansen (fra 73.)
Jim Sørum Johansen 6SENJAs LAG (4-4-2): Hans Henrik Johansen - Kjetil Warholm, Mikael Olsen, Tobias Vibe, Binyah Konneh - Jørgen Møller Martinsen, Runar Danielsen, Hugo Isaksen, Krister Flytøren - Rune Isaksen, Mats Tunstad

Pluss: Har bra kontroll defensivt selv om Senja får et lite trykk når de jakter mål. Scorer fire mål, flinke til å utnytte mellomrommet, og har bra balanse bakover.
Minus: Ikke mye å trekke for.
OBS!: Dala tar nå sommerfri.Stein-Erik Stormoen
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.