Brumunddal - Strømsgodset 2 2-2 (0-0)
BRUMUNDDAL: Sjette serierunde i 2. div, avd. 4.
Sveum.
545 tilskuere
Mål: 0-1 Jim Johansen (51); Scorer på frispark fra 17 meter. 0-2 Petar Rnkovic (53); Utnytter et svakt Dala-forsvar, og avslutter enkelt i mål. 1-2 Andreas Løseth Johansen (73); Header ballen i mål, umarkert fra kloss hold. 2-2 Aleksander Melgalvis (84); Gjør alt selv og scorer et pent mål i tverliggeren og inn.
Dommer: Per Viggo Bratli, Lommedalen - 4 poeng.
Gult kort: Kjetil Gerhardsen, Brumunddal. Jim Johansen, Strømsgodset.Sjanser: 8-4 (1-1)
Cornere: 6-6 (3-4)BRUMUNDDAL (4-3-3):Daniel Bakken 4
Lars Bredo Simensen 4
Rune Pettersen 4
Eirik Olssen 6
Kjetil Gerhardsen 4
Magnus Nysveen (fra 81.)
Espen Minkstuen 3
Jens Ola Wien (fra 61.)
Vemund Brekke Skard 7
Aleksander Melgalvis 6
Andreas Løseth Johansen 5
Jim Sørum Johansen 5
Vegard Ruud 3
Marius Holt (fra 56.) 5STRØMSGODSET 2s LAG (4-5-1): Lars Stubhaug - Fredrik Madsen, Trygve Andreassen, Lars Sætra, Lars Christopher Vilsvik - Gustav Wikheim, Mads Ryghseter, Komlan Amewou (Truls Garmo Johansen fra 73.), Ola Kamara, Jim Johansen - Petar Rnkovic.

Pluss: Kommer tilbake og sikrer ett poeng etter å ha ligget under 0-2. Skaper mye sjanser, og styrer spillet mot et Godset-lag med mange Tippeliga-spillere.
Minus: Er elendige de første 10 minuttene av 2. omgang. Bommer på fem-seks gigantsjanser.

OBS! Møter Lillehammer borte i neste runde.Marius Skjelbæk
Terningkast 3
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.