Bærum-Brumunddal 1-3 (1-0)

SANDVIKA: 20. serierunde i 2. divisjon, avd. 2 lørdag.
Sandvika Stadion
195 tilskuere
Mål: 0-1 Aleksander Melgalvis (straffe, 19), 1-1 Rozhat Shaswari (47), 2-1 Sebastian Troupe (63), 3-1 Armin Yousefi (90).
Målsjanser: 10-5 (4-4).
Dommer: Kristoffer Leirdal, Reinsvoll.
Gult kort: Lars Sandbu, Bærum, Christian Aarbogh Bjerke, Marius Holt, Brumunddal.

BRUMUNDDAL (4-3-3): Christian Aarbogh Bjerke - Magnus Nysveen, Rune Pettersen, Raymond Lundqvist, Dima Yampolskyy (Lars Bredo Simensen fra 76.) - Aleksander Melgalvis, Vemund Brekke Skard, Jim Sørum Johansen - Vegard Ruud, Marius Holt (Gaute Granmo fra 85.), Andreas Løseth Johansen (Erik Sigtbakken fra 46.).HA-BØRSEN:HHH Christian Aarbogh Bjerke
HH Rune Pettersen
H Andreas Løseth Johansen, Aleksander MelgalvisPluss:
I en veldig bra 1. omgang hadde Dala god kontroll på serielederen og produserte bra med sjanser.
Minus:
Falt skikkelig av etter pause. Ble løpende mye i mellom og mistet grepet på kampen.
OBS!
Førstkommende lørdag får Dala besøk av Frigg på Sveum.Mattis Røhne
Terningkast 3
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.