Brumunddal - Herd 3-1 (1-0)
BRUMUNDDAL: 19. serierunde 2. div. avd. 2 menn, lørdag.
Om lag 700 tilskuere
Mål: 1-0 Marius Holt (26), 2-0 Holt (58), 3-0 Andreas Løseth Johansen (77), 3-1 Eirik Heltne (84).
Målsjanser: 17-6 (8-1)
Dommer: Thomas Lilleby, Berg.
Gult kort: Marius Holt.

BRUMUNDDAL (4-3-3): Bartosz Deregowski - Vegard Ruud, Raymond Lundquist, Rune Pettersen, Eirik Olssen (Torgeir Strand Osmo fra 84.)- Aleksander Melgalvis, Vemund Brekke Skard, Jim Sørum Johansen - Andreas Løseth Johansen, Marius Holt (Erik Sigtbakken fra 70.), Øyvind Melgalvis (Gaute Granmo fra 84.).HA-BØRSEN:HHH Rune Pettersen
HH Raymond Lundquist
H Marius Holt, Øyvind Melgalvis, Jim Sørum Johansen, Eirik OlssenPluss: Styrte førsteomgangen fullstendig. Skapte mange sjanser på giftige overganger både før og etter pause. Bra i den defensive delen av spillet.
Minus: Burde avgjort kampen før pause, men var slurvete både med nest sistepasningen og i avslutningene. Ble liggende bakpå etter hvilen.
OBS! Møter Bærum borte til helga.Terje Midttun
Terningkast 3
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.