Brumunddal - Follo 1-0 (0-0)
BRUMUNDDAL: 15. serierunde, 2.div. avd. 2, menn lørdag.
Sveum Idrettspark
356 tilskuere
Mål: 0-1 Aleksander Melgalvis (68).
Målsjanser: 8-1 (3-0).
Dommer: Anders Gjermshus, Hamar IL.
Gult kort: Aleksander Melgalvis og Jim Sørum Johansen, Brumunddal. Øystein Vestvatn og Fitim Azemi, Follo.

BRUMUNDDALS LAG: (4-3-3): Chrisstian Aarbogh Bjerke - Magnus Nysveen (Lars Bredo Simensen 76.), Eirik Olsen, Rune Pettersen, Kjetil Gerhardsen - Aleksander Melgalvis (Olav M. Sveen 82.), Vemund Brekke Skard (Øyvind Melgavis 68.), Jim Sørum Johansen - Vegard Ruud, Marius Holt, Andreas Løseth Johansen.HA-BØRSEN:HHH Aleksander Melgalvis
HH Magnus Nysveen, Vegard Ruud, Rune Pettersen
H Vemund Brekke Skard, Eirik Olsen, Andreas Løseth Johansen, Kjetil Gerhardsen.Pluss: Dala dominerte det meste av kampen og skapte sjanse på sjanse i Follos målgård. Det defensive spillet til Brumunddal satt som et skudd, og Follo hadde i realiteten bare èn sjanse som Christian Aarbogh Bjerke reddet mesterlig.
Minus: Effektiviteten er ikke god nok. Styrkeforholdet vis a vis Follo var større enn det målprotokollen forteller om.
OBS! Neste oppgave for Brumunddal, er Raufoss i Raufoss storhall.Terje MidttunTerningkast 5
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.