Valdres FK - Brumunddal 0-4 (0-1)

Fagernes: 16. serierunde i 2. divisjon avdeling 2, lørdag.
Blåbærmyra kunstgress.
500 tilskuere.
Mål: 0-1 Rune Pettersen (44), 0-2 Marius Holt (82), 0-3 Aleksander Melgalvis (86, straffe), 0-4 Øyvind Melgalvis (89).
Målsjanser: 5-8 (4-3)
Dommer: Andres Gjermshus, Hamar IL
Gult kort: Ingen.

Brumunddals lag (4-3-3) : Christian Bjerke - Magnus Nysveen, Eirk Olssen, Rune Pettersen, Kjetil Gerhardsen - Vemund Brekke Skard (Øyvind Melgalvis fra 71.), Jim Sørum Johansen, Aleksander Melgalvis - Vegard Ruud (Lars Bredo Simensen Larsen fra 78.), Marius Holt ( Olav Sveen fra 86.), Andreas Løseth Johansen.HA-BØRSEN:HHH Rune Pettersen
HH Eirik Olssen
H Marius Holt, Magnus NysveenPluss: Holder nullen for andre gang i år. Bra bevegelse i laget, noe som gjør at spiller med ball har flere alternativer. Har spillere i alle lagdeler som preger kampen. Alle ga alt.
Minus: De første 15 minuttene var hele laget litt på etterskudd, men laget hever seg voldsomt. Utenom det var det lite å sette fingeren på.

OBS! Spiller hjemme mot Follo førskommende lørdag.Terningkast 5
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.