Brumunddal tok tre poeng mot Molde 2 etter en sjansefattig fotballkamp og en sen Vegard Ruud-scoring i første omgang.

- Jeg synes det var en jevn kamp. Det var få sjanser og mye kriging og jobbing. Jeg synes vi er gode defensivt, men vi skaper veldig lite mot Brumunddal, oppsummerer Molde-assistent Daniel Berg Hestad.

Skryter av Knappen

Dala har holdt nullen i tre av de fire siste kampene, og Berg Hestad skryter av Kevin Knappens defensive organisering og innsats på sidelinja. 

- De er oppofrende i den defensive jobbinga. Knappen står og roper og gauler på siden, og det inspirerer spillerne. Det er bra og helt klart viktig, skryter han etter nederlaget.

- I tillegg har de noen gode, duellsterke forsvarsspillere, og de har gjort det godt i det siste. Brumunddal er et tøft lag å møte, legger Molde-legenden til.

Ruud-scoring

Kampens første 45 minutter var nitriste. På sommerhete Sveum var tempoet ufattelig lavt, og foran målene skjedde det knapt noe som helst.

Så, i omgangens siste minutt, ble tempoet skrudd opp i noen avgjørende sekunder. Kristian Eriksen tok et innkast langt, lurt og lynhurtig, og Vegard Ruud fikk masse rom å løpe i. Vestlendingen gikk selv og sørget for at Dala ledet 1-0 til pause.

Brumunddal hadde full kontroll i kampens målløse og sjansefattige andreomgang, og de hvite og blå tok dermed tre viktige poeng.

Neste mandag reiser Dala til Gjøvik for å møte Gjøvik/Lyn.

Brumunddals lag (4-2-3-1): Tor Torgersen - Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Håkon Aalmen, Kristian Eriksen - Gulbetin Güven (Torgeir Strand Osmo fra 89.), Stanley Ihugba - Alen Krasnici, Arman Nazari, Vegard Ruud - Stian Nyhus.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.