Kevin Knappen er fattet, men frustrert etter Brumunddals 1-2-tap i Brattvåg.

- Det er surt. Vi produserer mange store sjanser, og jeg føler absolutt at vi fortjente å få med oss noe herfra, sier Dala-sjefen.

Fra sidelinja så han to kjappe Brattvåg-scoringer midt i andre omgang, en cornerscoring av Torbjørn Grytten i det 71. minutt og et straffemål av Robin Palacios to minutter senere, bli avgjørende.

- Vi har et par gedigne muligheter på 0-0, men så kommer det to faste situasjoner og avgjør. De er inne i en dårlig periode da de får scoringene. Det er kjedelig, fortsetter han.

LES OGSÅ: Miniputten som kan rykke opp

- Pila peker oppover

Selv om Brumunddal mente seg snytt for frispark i forkant av Brattvågs 1-0-corner, og selv om mange av bortelagets spillere var uenige i straffeavgjørelsen som ga 2-0, falt ikke gjestene sammen etter de to raske scoringene.

Håkon Aalmens redusering til 1-2 med hodet kom imidlertid først da sekunder gjensto av ordinær tid.

- Det som gleder meg mest i dag, er det som skjer etter at de har fått 2-0. De siste ti minuttene kjører vi voldsomt. Vi får noen muligheter, og ballen er mye i deres felt. Det viser hvilken moral som bor i laget, skryter Knappen.

Brumunddal mente at de skulle ha hatt frispark før Brattvåg fikk corneren

Selv om Brumunddal kom fra to 1-0-seiere på rad, mener treneren at laget viste flere positive tendenser lørdag.

- Pila peker fortsatt oppover. Vi gjør en god match i dag, men har ikke marginene med oss, sier han.

Overrasket Brattvåg

Før kampen var Knappen klar på at Brattvåg var kampens forhåndsfavoritt.

- Men jeg tror vi kan overraske Brattvåg, sa han og smilte lurt.

Etter 1-2-tapet mener han at Brumunddal lyktes med overraskelsesmomentet. Knappens menn la seg slett ikke like lavt som mot Rosenborg 2 og Stjørdals-Blink, og gjestene gikk tidvis i strupen på det sterke mannskapet fra Sunnmøre.

- De forventet nok at vi skulle legge oss lavere. Vi bestemte oss for å presse høyere, og det overrasket dem nok. De ble stresset, sier han

.Brumunddals lag (4-4-1-1): Stein-Erik Bjønnes Werven - Anders Ludvigsen, Håkon Aalmen, Rune Pettersen, Kristian Eriksen - Alen Krasnici (Jonatan Helmersen fra 63.), Stanley Ihugba, Torgeir Strand Osmo (Arman Nazari fra 46.), Vegard Ruud (Sverre Valset fra 89.) - Gulbetin Güven - Stian Nyhus.

Les også
SPORT

HATV: Stian Nyhus gleder seg ikke til bussturen hjem fra Brattvåg.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.