Birkebeineren
(0)
2
Brumunddal
(1)
2
Dala åpnet best, var best de første 45 minuttene og ledet fortjent. Etter pause slapp de seg ned i banen, og Birkebeinerne overtok. Terningkast 3
Tilskuere
300
Mål
0-1 Lars Bredo Simensen Larsen (34), 1-1 Bajram Ajeti (55), 2-1 Anders Torgersen (90), 2-2 Adrian Thun (90).
Dommer
Ole M Loeshagen, Norderhov.
GulT kort:
Brumunddal: Lars Bredo Simensen.
Dalas lag (4-3-3):
Bartosz Deregowski - Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Jesper Sørum Johansen, Kjetil Gerhardsen - Jim Sørum Johansen, Dima Yampolskyy (Vemund Brekke Skard fra 72.), Johan Petter Vennberg, Lars Bredo Simensen Larsen (Erik Sigtbakken fra 65.) - Adrian Thun, Andreas Løseth Johansen (Magnus Nysveen fra 83.).
HA-Børsen
HHH Ingen
HH Bartosz Deregowski
H Adrian Thun, Johan Petter Vennberg
Pluss
Sterk første omgang. Friske offensivt og bunnsolide defensivt. Styrer kampen. Kom tilbake på overtid.
Minus
Slipper seg ned i den andre omgang. Skaper også svært lite framover.
Neste kamp: Strømsgodset 2 på Sveum torsdag.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.